Image

УТРИННА МОЛИТВА ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 

 ( Произнася се на колене )

 

            Господи, Боже на Силите, в Името на Христа, чрез  Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин и  припадаме пред  Твоите Нозе.
            Молбата  ни, Господи, е  да 
 благословиш и опазиш българския народ, святата му верига, духовенството, управниците, 
министрите, земеделците, учителите, трудещите се в  благороден труд, всички майки и бащи, които вършат благата  Ти  Воля и  всички добри хора, които работят за  идването на  Твоето  Царство на Земята.
             Да простреш 
 десницата Си  над тях и да ги помилваш. Господи, възвиси Лицето  Си над тях и дарувай  им  мир!

             Благослови тоя  народ  в превъзмогване всички ухищения на лукавия и  всичките му тъмни сили.

      Молим Ти се, благослови душата и духа на тоя народ, за да Те хвали и слави през всичките векове на бъдещето.

               Амин.

Image

УТРИННА МОЛИТВА ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 

 ( Произнася се на колене )

 

            Господи, Боже на Силите, в Името на Христа, чрез  Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин и  припадаме пред  Твоите Нозе.
            Молбата  ни, Господи, е  да 
 благословиш и опазиш българския народ, святата му верига, духовенството, управниците, 
министрите, земеделците, учителите, трудещите се в  благороден труд, всички майки и бащи, които вършат благата  Ти  Воля и  всички добри хора, които работят за  идването на  Твоето  Царство на Земята.
             Да простреш 
 десницата Си  над тях и да ги помилваш. Господи, възвиси Лицето  Си над тях и дарувай  им  мир!

             Благослови тоя  народ  в превъзмогване всички ухищения на лукавия и  всичките му тъмни сили.

      Молим Ти се, благослови душата и духа на тоя народ, за да Те хвали и слави през всичките векове на бъдещето.

               Амин.

       Молба : Скъпи Сестри, Братя, Приятели ползватели на сайта.

 Молитвата може да бъде много по-ефективна, когато стане КОЛЕКТИВНА МОЛИТВА !  Ето защо, Ви моля  при възможност, включете се  към групата ни, където и да се намирате. Да коленичим в ЕДИНЕНИЕ и да започнем тази   Молитва сутрин точно в  6 часа  39 минути . 

СКЪПИ СЕСТРИ И БРАТЯ, ЕДИНЕНИЕ ДЕН ВИ ПРИЗОВАВА, СЛЕД ПАНЕВРИТМИЯТА , ПРЕЧИСТЕНИ С
ТАЗИ НАША ЕЖЕДНЕВНА ЕВХАРИСТИЯ , да КАЗВАМЕ НА КОЛЕНЕ МОЛИТВАТА ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕ
НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .
      АМИН

ДНЕС 13 ОКТОМВРИ 2023  СЕ  НАВЪРШВАТ 106 ГОДИНИ ОТ СРЕЩАТА С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СИЛИ, ПРЕДУПРЕДИЛИ НИ : - ЗА ВТОРАТА И ТРЕТАТА СВЕТОВНИ ВОЙНИ И КАК МОЖЕМ ДА ГИ ИЗБЕГНЕМ ;
 - ЧЕ АКО НЕ СЕ ОТКАЖЕМ ОТ ЧЕРНИТЕ ГОРИВА,
ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ СЕ ИЗРОДИ.;
 - ЧЕ НЮТОН И МЕНДЕЛЕЕВ СА ОТКРИВАТЕЛИТЕ ДАЛИ ПЪТ НА НАУКАТА, КОЙТО ТЯ ОТХВЪРЛЯ " ЕТЕР ЗАПЪЛВА КОСМОСА, И ТОЗИ ЕЛЕМЕНТ Е ПРЕДИ ВОДОРОДА И ДА ГО ТЪРСИМ В МОЛЕКУЛАТА НА ВОДАТА , ЧЕ В НЕЯ СЕ КРИЕ "БОЖЕСТВЕНАТА ЧАСТИЦА".
  СЛЕДВАЙКИ БЕИНСА , ТОВА БЕ ДОКАЗАНО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И  НАУЧЕН ГЕНИЙ - ОГРАБЕНИ НА 26.ДЕКЕМВРИ1944г. И НА 26.АВГУСТ 1990г.
  И НЕ САМО ТЕ,
О Г Р А Б Е Н О  БЕ  ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО !

Укритата истина за Третото пророчество от Фатима

 

     Повече от сто години се скрива истината за Третото пророчество от Фатима. Защо ли? Вече е време на всички да стане ясна причина-та за това деяние.

     Нека си  припомним известните факти за тези знамения:

 *Трите пророчества са обявени в Португалия - Фатима, на 13 май 1917г. като предстоящи.Видение в небето с образ на света Дева Мария обявява на три овчарчета, че ще се яви пет пъти на всяко следващо 13 -то число на месеца и по време на третото/ 13 юли 1917г./ ще предаде пророчествата , а при последното си появяване/ 13 октомври 1917г./ ще направи ЧУДО, за да покаже Божията сила.

Обещаното от Видението се сбъдва, като на 13 октомври 1917г. при-състват между 70 000 и 200 000 души  според представителите на медиите, отразили Чудото. Оценките им за наблюдаваното явление са от “масова халюцинация” и “среща с извънземни” до “Бог се прояви чрез деца и Дева Мария”.

* Това явяване на “Видението Дева Мария” в местността Фатима се случва половин век по-късно след подобно явление в Южна Франция в местността Лурд, където комуникацията е била с 14-годи-шно момиче.

Десетки хиляди са излекуваните безнадеждно болни от Водата на двата извора в местата, където се е появило Видението. А колко от нас знаят, че това са Места на поклонение  по площ и по посетители по-големи от Ватикана? Колко от нас са били на тези места,за да почувстват, че като си Там и затвориш очи, сякаш си на Седемте рилски езера? Само че липсва  нещо важно от Него...

* Неслучайно през 2010г. католическият папа Бенедикт ХVI точно на 13 май  от Фатима  шокира света и Ватикана  с признание, отричащо своите предшественици, че Третото пророчество е разкрито. Той заяви:”Греши този, който си мисли, че мисията на Пророчествата от Фатима е завършена.

* В полупризнанията от Ватикана  относно Третото пророчество се говори за “епископ в бяло, който води учениците си високо в планината..”  Полупризнанията са от издадените книги  на автори, приближени до Ватикана. Тази “Тайна” бе създадена от тези религиозни водачи в т.ч. с неспазването на крайната дата за обявяването ѝ, обещана от тях и определена от св.Луция.

Няма друг Миров Учител / потвърден от духовния водач на Индия

Кришна Мурти, от теософа Рудолф Щайнер и от Алберт Айнщайн/,

който да води учениците си на “проповеди”/ беседи/ високо в планината !

*На 13 май 1981 г. бе извършен атентат срещу главата на Римо-

католическата църква с предварително планиран опит да бъде

приписан на българите.

На 13 юли 1985г. на двата най-големи стадиона в Европа и Америка

се състоя “грандиозен  концерт  на облечения в бяло Фреди Меркюри” ..... без коментар.

През 2017г. готвените  от над 10г. рок събития  за 13 - 15 юли  като “Калиакра”, МТV, “Духът на Бургас” са допълнени с военни маневри.

 

 

Защо  обявяването на името България  в Третото пророчество / в първото е упомената Русия/ е нежелателно за религиите и политическите водачи на големите държави в света?

 

 

* Учителят Беинса Дуно е единственият от България, който води учениците си високо в планината и обяснява защо:

- Земята до около 2000м надморска височина е ментално, вибрационно и физически замърсена и над тази височина  можем да общуваме по-добре със Светлите същества, по-ефективни са индивидуалните и групови молитви, беседи, танци и песни.

Ако това твърдение се разпространи / в ЕДИНЕНИЕ ДЕН с ЕМОМОТО и др. го  доказахме/ и приеме, десетки хиляди храмове:

синагоги и джамии, катедрали и църкви, ашрами и пагоди и други ще останат със значително по-малко  вярващи и приходи.

А Учението на Беинса ще се разпространява и България ще бъде не туристическа дестинация,а страна на поклонения....

* Безусловната РЕИНКАРНАЦИЯ в Учението на Учителя в т.ч. отричане на ПЕНСИОННАТА СИСТЕМА КАТО ИЗОБРЕТЕНИЕ НА ЧЕРНАТА ЛОЖА И БАНКИТЕ.

Беинса Дуно:“Човек е бил млад и пак ще бъде; той е бил стар и пак ще бъде. Обаче за да се използват всички възрасти като условия за работа и учене, нужно е будно съзнание. Сегашните хора се страхуват от старостта и като дойдат до 50-60 - годишна възраст , те не смеят да предприемат никаква работа, нищо ново, понеже мислят , че тяхното време е минало вече.Кой ще работи тогава? Младите и децата. Това е ЗАБЛУЖДЕНИЕ.”

*Отричане на черните горива/ въглища, нефт, газ/,меките скали и посочване на подмяна с НОВИТЕ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ: ЕЛЕКТРИЧЕСТВО в т.ч. от атмосферата/ Никола Тесла/; АТОМНА ЕНЕРГИЯ като ПРЕХОД / Айнщайн/, ВОДАТА/ Виктор Шаубергер и Илия Вълков/.

* Израждането на човеците  за 100-годишен период заради умишлено и масово отричане на истината  чрез лъжа и лъжеслово в името на парите, което ще предизвика МИРОВ ЧЕТИРЕСЕТДНЕВЕН ТРУС / описан е как и защо ще започне и от Учителя Беинса Дуно, и в двете пророчества на света Дева Мария от Лурд и от Фатима/.

* Намесата на Учителя в макрополитическите събития на 20.век:

- разрушаване на плана Венецелус

- неутралитета на България през Втората световна война

- връщането на Добруджа и много други по-малко известни факти

 ДОСТОЙНИ ДЕЛА И  ДОСТОЙНИ МЛАДИ ПОПЪЛНЕНИЯ В ДЕН

 1/Общество Бяло Братство ИЗПЛАТИ С ДАРЕНИЯ заема, който предишните ръководства бяха поели за строежа на братския Център !!!!!!!

2/Представяме Ви АНАЛИЗ на Свещения Знак ( Ятовата Гласна) от Брат Александър Стойчев.
Стеганографското разяснение на журналиста и наш член на ДЕН е достойно на ДОАЙЕНИТЕ на българското ПоЗнание в Хералдиката, Семантиката и Семиотиката, членували във ДЕН.
Светла им памет на покойните проф.Еленко Димитров; Христо Танев ; Иван Гонгалов; Весела Цицелкова.

3/Пловдивските ни симпатизанти на 22 септември 2023 г. с 57 подписа стартираха Кампания за ЕЛЕКТРОМАГНИТНО И МЕНТАЛНО ПОЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА С ИМПЛОЗИВЕН ФОНТАН (на мястото на спрения фонтан на Бунарджика )

ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЕС И БЪЛГАРИЯ И МНОГО ОТ НАС, МОГАТ ДА ОЦЕЛЕЯТ ОТ ИДВАЩИЯ И ПРЕДРЕЧЕН АПОКАЛИПСИС!ЗАКОДИРАНО Е КАК В УЧЕНИЕТО НА БЕИНСА !

Първи Август 2023 - 33 ГОДИНИ ... ОТ НАЧАЛОТО НА НАЙ- ГОЛЯМАТА СТАЧКА В БЪЛГАРИЯ-52 дни БЛОКИРАН ВАРШАВСКИ ДОГОВОР...за да се задейства " пожарът на Партийния дом" и Подкрепа за свалянето на Второто правителство на Луканов.
П.П. Четете сайта за разяснения на анонсираната Тема-ПЪТ.

Поздрав от Северна Америка, препратен от Сестра в Южна Америка...

Привет Брат Живко,
Това ми го изпрати моята приятелка от Чикаго.
Химна на чикагската група, с текст и муэика от хора от групата!

ПоЗдрави за Участниците и Организаторите на форума с. Раювци 7-9 юли 2023г.

 Сестри, Братя и Организатори, в чудесната Ви Програма е включено и писане на ГЛАГОЛИЦА ! Как може всеки от Вас да пише ЗА СВОЕ ЗДРАВЕ ,със Свещените 12-та и 21-ва букви ,вътре в тялото СИ? И ТО С БЛАГОСЛОВ,след като са се СЪБРАНИ В ЕДНО СРИЧКА И АКРОНИМ: "СИ+ИС=И/ИЖЕ/АМИН . КАК ? КАТО ПРИЛОЖИТЕ ПОДАРЪКА КОЙТО ВИ ДАВАМЕ. Този подарък е без стойност, за някой,който не знае че водата има огромни памет и енергия вътре в себе СИ ! НЕ ЗНАЕ , ЧЕ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ НИЕ СМЕ НАД 75% ВОДА, А МОЗЪКЪТ НИ НАД 97% ВОДА... ТОЗИ ПОДАРЪК, става БЕЗЦЕНЕН, ако приложите научните ни Изследвания още от 1985г.с Японски, Руски, Английски,Австрийски и Германски Учени, разкрити преди години с филмите : руският ВОДА и българският ТАЙНИТЕ КОДОВЕ НА АЗБУКАТА съответно преди 15 и 22 години. КАК ДА НАПРАВИМ ПОДАРЪКЪТ БЕЗЦЕНЕН , ЗА СЕБЕ СИ ИЛИ НАШ БЛИЗЪК?


КАК ?
КАТО ПРИЛОЖИТЕ ПОДАРЪКА КОЙТО ВИ ДАВАМЕ.
Този подарък е без стойност, за някой,който не знае че водата има огромни памет и енергия вътре в себе СИ !
НЕ ЗНАЕ , ЧЕ ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ НИЕ СМЕ НАД 75% ВОДА, 
А МОЗЪКЪТ НИ НАД  97% ВОДА...
ТОЗИ ПОДАРЪК, става БЕЗЦЕНЕН, ако приложите научните ни Изследвания още от 1985г.с Японски, Руски, Английски,Австрийски и Германски Учени, разкрити преди години с филмите : руският ВОДА и българският
ТАЙНИТЕ КОДОВЕ НА АЗБУКАТА съответно преди
15 и 22 години.

ДА БЪДЕ Рай,Овци ,
окъпано със Слънчеви Лъчи,
Със Мъдрост и Любов,
И ВСЯКО СЕЛО БЪЛГАРСКО,
ТАКА ДА ВЪЗРОДИМ,
НО МОЖЕМ САМО,
СЪС ПОМОЩА НА ЕЛОХИМ .

    КАК ДА НАПРАВИМ ПОДАРЪКЪТ БЕЗЦЕНЕН , ЗА
СЕБЕ СИ ИЛИ НАШ БЛИЗЪК?
Image
Първо!
  Изберете Си стъклена , топлоустойчива прозрачна чаша 250-500мл. с равни, гладки стени.
Второ! 
Разделете с ножичка двете кимеграми и всяка хванете между палец и показалец в едното нейно крайче. С опънати ръце срещу слънцето, или пред електрическата крушка вижте как просветват двете Глаголически букви . ТЕ СА ок. 3 мм съставени от множество лазерни дупчици, формиращи ТРИЪГЪЛНИК ПРОНИКВАЩ В КРЪГ!!!
 Трето!
 Отлепете внимателно/чрез сгъване на едното ъгълче на Кимеграмата/ Залепете първата в средата на височината на чашата от външната и страна, така че триъгълничето да стои като Пирамида зад която изгрява Слънцето... Залепихте Глаголическата Буква " С ". 
Четвърто!
 Пак внимателно отлепете втората кинеграма и я залепете ТОЧНО срещу първата, от другата външна страна на чашата НО ДА БЪДЕ ОГЛЕДАЛНА НА ПЪРВАТА : ТРИЪГЪЛНИЧЕТО ДА ВЛИЗА ОТВЕСНО О ОТГОРЕ В КРЪГА. Залепихте Глаголическата Буква " И ". 
Пето!
 За да може да пиете топлата СИ вода и стикерите да Ви служат по-дълго , залепете върху тях тънко прозрачно тиксо. 
Шесто!
 Структуирайте водата в чашата във Вашите длани поне 3-4 минути като ОБЕЗАТЕЛНО НЕ докосвайте пръстите и дланите на лявата и дясна ръка. Лявата и дясна кинеграми да са в центровете на дланите. 
Седмо?
  Вашите Мисли през няколкото минути Изменят спектъра и интензитета на инфрачервените лъчи излъчвани от дланите Ви към Кинеграмите и ТРИТЕ ВИДА ВОДИ. Инфрачервената Светлина преминавайки през всички малки лазерни дупчици СЕ МОДУЛИРА С ГЛАГОЛИЧЕСКАТА ФОРМА И ДИФРАКТИРА КАКТО СЛЪНЧЕВАТА СВЕТЛИНА. (след дъжд като Дъга , преминала Светлина през мъничките водни капчици) Пиейки ТАЗИ СТРУКТУИРАНА /ЗАРЕДЕНА С ВАШИТЕ МИСЛИ ВОДА , чрез кръвта Ви ТЯ Разнася получената ЕНЕРГОИНФОРМАЦИЯ до Цялото Ваше Водно съдържание. Получава се желания положителен БИОРЕЗОНАНС, УСИЛВАЩ ИМУННАТА СИСТЕМА, УВЕЛИЧАВА ЕФИКАСНОСТТА НА ПРАВИЛНО ПРЕДПИСАНИТЕ ЛЕКАРСТВА. Два Примера . Пример. 1. В продължение на 7 години, тези кинеграми с ГЛАГОЛИЧЕСКИТЕ БУКВИ чрез Стикетите на СЕКЮРИ МАРК структуираха водните пари въздуха, който дишат шофьорите на маркираните МПС в България (ок.450 хиляди). Резултат - ДЕСТРЕСИРАНЕ И ПО-ЛЕСНА КОНЦЕНТРАЦИЯ, водещи ДО БЛИЗО 40 % ПО-МАЛКО КАТАСТРОФИ! Пример 2 Над 10500 души , ползуваха тези кинеграми с Глаголицата през2020-2022 по време на съмнителната Ковид епидемия. Не само , че НИКОЙ не ни се обади, че е боледувал, но СТОТИЦИ провериха действието, чрез Биорезонансни и Биофитбек изследвания преди и след ползването.
Image

В Стара Загора - ще продължи ли войната срещу България ? Международна конференция 10-11 Май, 2023г. в Тракийския Университет

    Преди 33 години, на 18 Февруари в ДЗУ Стара Загора, чрез закриване на Дирекция Наука и с това закрита Национална Програма С-5 и на 26 Август 1990г. в София чрез "пожара" на партийния дом  бяха извършени най-крупните кражби от България.

     С първата стъпка бяха откраднати останалите от С-5 в чужбина за кооперация с Филипс и Сони ок.230 млн.долара ( добре, че по същата оптическа Програма бяхме стартирали проекта DON, та благодарение на него и до ден днешен имаме добър интернет )

    При втората стъпка, беше изнесено оборудване и архив от тунелите под жълтите павета ( между трите сгради на: БНБ, мавзолея и ЦК ) машини, образци и архив на ФУНДАМЕНТАЛНИ НАНОТЕХНОЛОГИИ, ВСЯКА СТРУВАЩА МИЛИАРДИ ДОЛАРИ, базиращи се на приложеното указание от БЕИНСА ДУНО (Петър Дънов - Учителя ) : ВЪВ ВОДНАТА МОЛЕКУЛА ИМА ТРЕТИ ЕЛЕМЕНТ, ОСВЕН ДВАТА АТОМА ВОДОРОД И ЕДИН КИСЛОРОД!

Указанието е дадено В ЕДИНСТВЕНАТА МУ КНИГА  "ЗА НАУКАТА И ВЪЗПИТАНИЕТО", а разясненията в над 7000 беседи ...

    В Стара Загора още няколко години продължиха някои изследвания, като ОСОБЕНО ЕФЕКТИВНИ СЕ ОКАЗАХА ИЗСЛЕДВАНИЯТА върху : паметта на Водата ; как тя поема енергоинформацията  НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ ИЗЛЪЧВАНИЯ; как тази енергия може да се отнеме по 4-ри други метода, не само този на проф. Илия Вълков; какви са свойствата на имплозивната вода и тази замръзваща едва под минус 50 градуса по Целзий ...; КАК ТЕЗИ 

НАНОТЕХНОЛОГИЧНИ Сложни Процеси са били ползувани в древността  в селското стопанство ЧРЕЗ ОБИЧАИ, КАЛЕНДАРИ, ПЕСНИ И ТАНЦИ, ЗНАЦИ И СИМВОЛИ ОТ НАШАТА КУЛТУРА !?

    Не случайно, членът на УС на ЕДИНЕНИЕ ДЕН, проф. Евгений Сачев дефинира науката КУЛТУРОНОМИКА - толкова са важни тези познания.

    Сега , ЕвРопейският Съюз, ФАО-ООН и В САЩ -десетки научни списания, приеха и оповестиха, наградиха  Българските и старозагорски  дългогодишни патентовани разработки. Те вече харчат милиарди за внедряване. ВЪЗМОЖНО Е КРУПНО ФИНАНСИРАНЕ И ЗА НАШИ ВУЗ И ИНСТИТУТИ КЪМ ТЯХ.

    На международна конференция 10-11 Май в Тракийския Университет ПРЕДСТАВИХМЕ ЧАСТ ОТ ТЯХ. Презентацията от четирима професори, поканени от проф.Ярков можете да видите  ТУК.

     С удивление прочетох, че  преизбрания  Ректор на Тракийския Университет, единствен който подкрепяше  и подкрепя  развитието на нанотехнологиите в медицината и селското стопанство, вестник " Сега " атакува  на базата ПЛАТЕНИЯ ЗАКОН ПАНЕВ ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ ЧРЕЗ ВЪЗРАСТ НА УЧЕНИТЕ В НАЙ-ЗРЯЛАТА ИМ ВЪЗРАСТ. 

      Заб. Нито един ( както и цитирания  анонимен професор ) през 23 годишния период , от както старозагорската първа българска нанотехнология на EXPO 2000  получи ЗЛАТЕН МЕДАЛ за ПРОДОВОЛСТВЕНА СИГУРНОСТ, базиранИ на стеганографското шифриране, НЕ ПОСМЯ ДА ИЗЛЕЗЕ С ИМЕТО СИ да оспори КУЛТУРОНОМИЧНОТО РЕШЕНИЕ.

      Нека СЕГА да не правим вестник "МИНАЛО", а да се хванем за внедряване и ВКЛЮЧВАНЕ  НА ТРАКИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕ ВЪВ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИЯ НАНОНЕЦТЪР. 

      ШАНСОВЕТЕ, БЪЛГАРИЯ ДА РЪКОВОДИ  ПЪРВАТА СИ  МНОГОМИЛИАРДНА ПРОГРАМА ЗА ПРОДОВОЛСТВЕНА СИГУРНОСТ (в т.ч. food security) СА ОГРОМНИ. 

 

  Скъпи Сестри и Братя ,

 
С молба от ДВЕТЕ СИ СЪРЦА, заделете 33 минути за настоящото обръщение от ЕДИНЕНИЕ  ДЕН и брат Живко Желев , дошло след посещение във Свещено място :  къщата на Арбанаси където е написан Третия Завет.
 
1/ Преди тридесет години, започнахме опит да поставим в Герба и Знамето на България  ЯДРОТО на Ятовата Гласна:
Първата Буква от Свещената Глаголица /Приложени с обяснение от Свещените Знак 'Циркум Поинт' и Питагорова Геометрия/.
2/ Обяснението За ПОЗИТИВНОТО въздействие е дадено  ТУК , а негативното въздействие виждате  и чувате заедно с нашите деца и родители от медиите насаждащи НЕБИВАЛО МЕНТАЛНО ЗАМЪРСЯВАНЕ ВЪВ ВЪЗДУХА И ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИЯ чрез водните пари , които дишаме !!!
 
    МОЛЯ ВИ ДА МУ ПРОТИВОСТОИМ С ПРОСТИ РЕШЕНИЯ ДАДЕНИ НИ ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ ОТ ОТЦА И ПОВТАРЯНИ НИ ОТ БЕИНСА :
 
         -  да посрещаме утрото с молитва на колене за България,
         -  да започнем разяснение защо трябва да се възстанови стария
            правопис започвайки от Ятовата гласна,
         -  да чистим въздуха с 5-7 минутна мълчание- молитва , както е показано в сайта,
         -  да започнем създаване на групи за внедряване на ЗАДАЧАТА ОТ УЧИТЕЛЯ.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Image

Решение на Общото Събрание на Общество Бяло Братство - България    

Обръщение: Относно Войната в Украйна.


           УВАЖАЕМИ БРАТЯ И СЕСТРИ ,


      Над света е надвиснала опасност от Трета Световна ядрена война, за която е предупредил Всемировият Учител Беинса Дуно, посочвайки периода 2022 - 2040 година. Той пояснява, че човешката цивилизация може да бъде върната 200 години назад.
    Спасението не е в помощите чрез оръжия, прилагани от НАТО и Европа. Необходими са призиви към преките и косвени участници във военните действия за ограничаване и прекратяването им.
    Нека Светлите Общества по света да се обединят и със силата на мисълта и молитвите си да дадат нова посока на човешкото развитие, като върнат хуманизма, любовта и добруването между народите.
    Последвайте сутрешната ни молитва за благословение на българския народ, дадена от Учителя да се произнася на колене, като се молите за спасението на всички народи.


      
България  гр. Стара Загора    29.01.2023 г.           Общо Събрание на Общество Бяло Братство - България

Българските изобретатели и учени са дали на световната наука повече отколкото си мислим...и какво още? С участието на проф. Живко Желев Екип: Продуцент и водещ Стойчо Керев, Режисьор Христо Христов, Отговорен оператор - Красимир Димитров Музика: Хай Саунд Студио

Проф.Живко Желев: В целия Всемир водата е Ключ на Живота (ЛЕКЦИЯ - Здравей Здраве, Ямбол 2021)

                                 КАКВО И КАК ?  (  В 21-век , след 21-ви септ., 21-ва година ) 

Увод


   Много, Много направи за света България, чрез преродените БогуМили, след като изплати кармата си за Тях, турена на българите от собствените им управници.

  Пожертвала  почти всички свои останали истински смелчаци през 1876г. и на Шипка, със Свободата извоювана със славянските Братя, ТЯ ПОЛУЧИ и пое отново БОГОМИЛСКАТА СИ Мисия : 

ДА РАЗПРОСТРАНИ МИРОВО, УЧЕНИЕ ДАДЕНО ЗА ВСИЧКИ НАРОДИ, НАЙ-МАЛКО ЗА 400 години ! 

Същност  

В единствената си КНИГА " ЗА НАУКАТА И ВЪЗПИТНИЕТО" от преди 125 години, Учителят Беинса Дуно (Петър Дънов) дефинира трите МЕЖДУГАЛАКТИЧНИ ( мирови )ЗАКОНА :  

    ЗА  ТЕГОТЕНИЕТО  ; ЗА РАЗУМА ;  ЗА  БИОСА . 

ЧЕСТО напомня , да ги ИЗУЧАВАМЕ , да ги ПРЕДАВАМЕ  и да ги ПРИЛАГАМЕ, ЧЕ СА ОТ БОЖЕСТВЕНОТО УЧЕНИЕ ! И дава множество примери за директно и индиректно ПРЕДАВАНЕ И ПРИЛАГАНЕ : 

  В Науката, чрез проф.Рашко Зайков; в Политиката, чрез Любомир Лулчев; в Медицината, чрез Петър Димков; в Пророкуването, чрез Ванга и дядо Влайчо; в Енергетика и Екология, чрез Никола Гешев и Илия Вълков и мн.др.

проф.Рашко Зайков Любомир Лулчев Петър Димков Ванга дядо Влайчо Илия Вълков

   За да се запознаете, С ЕДИН ОТ НАЙ- СЪЩЕСТВЕНИТЕ " ОТКРИТИЯ" ( ДАДЕНИ НА БЪЛГАРИ!)  за добив на чиста енергия: СИНЯ ЕНЕРГИЯ, почистваща въздуха, едновременно с отдаването на ЕНЕРГИЯ ВИЖТЕ : 

(След имплозия : отново Е динение на водород и кислород във вода: от ок. 3000 литра газ, внезапна редукция в 1 литър СУПЕР ЧИСТА ВОДА се отделя огромно количество топлина. Тя е еквивалент на задържана "мръсна " енергия от електромагнитни и ментални вибрации, които ТВОРЕЦА НЕ НИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИЗХВЪРЛЯМЕ В КОСМОСА ). 

Заключение

Ще се постараем да представяме : 

     - първо поетапно сложни процеси по разбираем начин описани в науката и в Учението ; 

     - второ , как всеки може да се включи за ПРИЛАГАНЕТО на тези процеси ,  т.ч. и за   внедряване и получаване на МАТЕРИАЛНИ ПРИХОДИ ( от консултанство или приложение ). 

Image
" МЪЛЧАНАТА ВОДА структуирана срещу "Корона вируса" и 5G

         Хилядолетната ни традиция, пазена и до днес, може да служи  на всеки, който ПОВЯРВА:  В СЕБЕ СИ (в своето богоподобие); в СВОЯ Духовен Учител ; и поне малко, и в Другите Духовни Учители дошли на земята.
      ВЗЕМЕТЕ ЧАША ИЗВОРНА ВОДА , ЗАГРЕЙТЕ Я. Изпийте 2/3-ти горещa, а останалата ДРЪЖТЕ ПОНЕ 5 МИНУТИ МЕЖДУ ДЛАНИТЕ СИ (без да допирате пръстите!!!) МИСЛЕЙКИ ТОВА, КОЕТО НАЙ-СИЛНО ЖЕЛАЕТЕ ! (Вижте снимката- на височина на щитовидната жлеза )
      АКО ТОВА ПРАВИТЕ 3 ПЪТИ НА ДЕН ( сутрин, обед, вечер-може във водата с капчици лимон и късче сода) никакви ВИРУСИ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ У ВАС. АКО СИ КАЗВАТЕ И "ПО-МЛАД СЪМ С 10Г", И ЩЕ СЕ ПОДМЛАДИТЕ !?!
      Рецептата е ДаАВВА, АННА 1917-1920г. от Учителя! Сега се ползува у нас, в Русия и Израел! Може и да усилите структуирането, ако от двете страни на чашата сложите двойка свещенни  Глаголически знаци, от кода 369 на Тесла ! Те базово модулират вашите биофотони от дланите, които сте излъчили с Вашите желания и към 75%-та вода в тялото и клетките Ви .
      P.S.Ако не сте получили от нас по време на лекциите ни от безплатните шифрирани стикери, може   да станете техен разпространител. ( Виж как в  "Дарение за ДЕН")    


 

logo 36aed60f82f72d53166502382eed2f5c 31191v8 1 dyx Hristo Vatev
logo of site triagalnik.png
logo videlei bg portrait3 CMvirvkJeEzr3B3aLcYUqodhuNqsMb-metaYmVpbnNhLWR1bm8uanBn--lg.webp  Синархия - Божествена хармония на Земята | Sinarhia.com stari_knigi.png
   

 

0413916
Today: 144
Yesterday: 131
This Week: 144
Last Week: 2,090
This Month: 620
Last Month: 3,885
Total: 413,916

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

You Tube

 
 
Специални поздравления И БРАТСКА МОЛИТВА НА БЛАГОДАРНОСТТА  за ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ ПРЕЗ 2021
както на Сестрите и Братята Дарили Време и средства !
 
 
 

 

Банка  ДСК

 

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА 

Име на клиента ДОБРУВАЩО ЕДИНЕНИЕ ЗА НАРОДИТЕ/ДЕН/
ЕГН 175976180
Адрес Младост 4  бл417 вх1 ет 8  ап31  София
Приложение/Сметка 02/0000000025903021
Валута BGN
IBAN  BG78STSA93000025903021
BIC STSABGSF
 
 

 

DSK bank

 

BANK ACCOUNT IN EURO 

Customer name DOBRUVASHTO  EDINENIE ZA NARODITE DEN
ЕГН(pin) 175976180
Address MLADOST 4 BL417 VH 1 ET 8   AP31
Account 02/0000000027092126
Currency EUR
IBAN  BG79STSA93000027092126
BIC STSABGSF
 
Собствените и дарените средства ще ПРОДЪЛЖИМ да насочваме   за най- спешните задачи :
         1/ Чистене на ВЪЗДУХА около ЗЕМЯТА, произвеждайки зелена Енергия от водните пари - ПРОЕКТ : " 4 МИЛИОНА ИМПЛОЗИВНИ ФОНТАНИ", на база откритията на Виктор Шаубергер и Илия Вълков.
         2/ СМЕКЧАВАНЕ И ОТЛАГАНЕ на мировия трус , разкривайки и прилагайки  Указанията в Третото Пророчество от Фатима - Португалия 1917 г.
         3/ Разпространение и прилагане на Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов)  по Указанието Му ( "както Теменужките ") в последователността : България ;Русия; Германия ; Израел и Света.
 
 " Заб. Който дари по банков път от страната над 50лв , а от чужбина над 50евро, ще получи на изпратения ни адрес мостри от поне : 50 двойни шифрирани стикери ;  на наши издания ; на продукти от спектъра на дейност на фирмите които ни подпомагат. ( За последните , при професионален интерес, изпратете майл , за евентуален комисионен    договор за  насочен/ осигурен от Вас клиент, или друг вид бизнес отношения   представителство , J/P , J/V .) "
hacklink al hd film izle duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle tüp bebek merkezi crypter erotik film izle erotik film izle Free Porn Videos