Цел , Неговата и наша задача

Image
Целта на НПО ДЕН,  е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра,  осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета  ...
    Галактиката ни, ръкавът и слънчевата система, в който сме и ние на Земята, движещи се с невъобразимо големи за ума ни скорости, ще премине за около 45 дни през област с гравитационна аномалия. Самолетът Земя ще влезе в турболенции - земетресения за чиито увеличения в това число и на изригване на вулканите, статистиката през последните 50 години е категорична. Допълнително , расте опастността от увеличаващото се и достигащо до земята количество на метеорити, космически прах и нанофулеренов (С60) изгарящ в атмосферата прах - общо около 50 хиляди тона годишно!
 
 ОСНОВНИТЕ НИ БРОНИ за този преход са : магнитното поле на Земята и силата на нашите общи действия и мисли.  Можем да усилим тези брони чрез ЕДИНЕНИЕ . Това е възможно да стане по Път и със Стъпки, посочени на човечеството  в периода 1895÷1944г. Представляват човешката мъдрост, религии и учения.
   ОБОБЩЕНО  за 400 години напред , усъвременено за човечеството на 20 - 23 век  УЧЕНИЕТО съдържа : 6000  Беседи ; над 150 музикални творби и 300 формули ; Свещен танц за самоусъвършенствуване, чрез Общение с космоса по време на изпълнението му  https://beinsa.bg/  http://www.beinsa.net/  http://www.beinsadouno.com/
  Учителят, дал Учението (Петър Дънов/Беинса Дуно -Елохим Господен ) говори пред последователи ,учители и журналисти : 
" Моята задача е да ви предам Божественото Учение. Вашата задача е да го предадете на българския народ. Задачата на българския народ е да го предаде на всички народи ".  
  Един пример за стъпка по това Учение . Проверка и на най-невероятното от това Учение: Силата на човешката мисъл. Въз основа на започнатите в Япония през 1970г. по време на Ехро научно сътрудничество и на правителствено ниво, следват и резултати 45години по-късно :
-от 7-те Свещинни Рилски Езера, водени от две български и японски НПО, хиляди пробудени Хор,Ра по света в 11ч.11мин. по Гринуич се молят на български, японски и английски, чрез Водата, до Твореца относно Прехода.
Резултатът е очакваният : магнитното поле на Земята се увеличава временно  с 5% , толкова колкото е изгубило през ХХ век.
  -  Русия прави филма "Вода " световен интернет хит, а в САЩ-Сиатъл, се открива конференция " Физика,химия и биология на Водата ".

Брояч на посетители

032913
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
70
80
70
3514
7789
32913

Your IP: 100.24.125.162
2020-10-25 10:31

В момента има 32  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

Търсене