Идеали от Непреходни Ценности

Image
С развитието на комуникациите и транспорта, светът все по-бързо приема  НЕПРЕХОДНИТЕ ЦЕННОСТИ  НА  ЛЮБОВТА И ТВОРЧЕСТВОТО С ХАРМОНИЯ, дадени чрез един избран от 5500години народ и по земите, които обитава!  ЕДИНЕНИЕ ДЕН  изучава тези ценности и общото във всички Религии и Учения и ги  внедрява  усъвремени, чрез Добруване и с високи и нанотехнологии.
 
  Първи пример. Двуметровите мъже от преди 8000 и 3500 години от некропола край Варна и мумиите в Урумчи (Азия) със златни презервативи (един от ключовете на Орфеевите мистерии ) сякаш говорят към всичките человеци : 
- истинен е слепият поет, като пее за Орфей и Евридика " и беше в нея, три дни и две нощи  ... ";
- "Правете Любов а не войни "  ; " Светът може да се завладее с музика ( лира и скритото в нея? )  а не с оръжие" .
  Сякаш говорят, чрез кукерите от хилядолетните запазени шевици,  великолепните доспехи и ритуалните съдове,  че тези послания са не само от Орфей и за Орфей, че са по-древни и от тях, че само с Музика и Танц можем да завладеем Света на Любовта и Сътворението на Богоподобното. Двадесет и пет години Единение ДЕН, заедно с почетните си  членове, родените  в Свещенните Родопи,  Валя Балканска и Петър Янев  и покойния Никола Гигов представят по цял свят свещенният ритуал на Орфеевото Винопеене и знанията за Орфей. Възхищението е същото, както от концертите на Ангелогласния Състав завладял цяла музикална Европа,"Йоан Кукузел " на Таня Христова, Зам.П-л на УС на ЕДИНЕНИЕ ДЕН.
Втори пример. Преди ХII века, светът прие погрома на триезичната догма на католицизма и дадената азбука от Светите Братя Кирил и Методий, а Европа  спасението от Хан Тервел. През 20-век,светът и Европа приеха с преклонение
смелият интернационализъм на Георги Димитров, приеха и компютърът на Джон Атанасов.
 
Трети Пример. Нобеловият лауреат и най-висша научна ( Пъгуошката ) Конференция за сигурността на  света, проведена във Варна 1978г. със поверителна част в София прие и разгледа  патентованият през 1973г.от българина проф.Илия Вълков нов метод за получаване на енергия. 
    В негова чест, необяснимата за науката интелигентност на получената горяща вода беше наречена с инициалите му BG,  а полученият оксиводород
определен с американското му лично име :" Браун Газ " . Тази част на конференцията, (за енергийната сигурност! !! ) бе проведена в изпълненето на КАТЕГОРИЧНОТО предупреждение на Учителя ( Светът, за да се спаси, трябва да замени черните горива нефт,въглища, газ, меки скали  с енергия от слънцето,въздуха и електричеството в него, от водата и енергията в трите вида води в нея )  След експо 1970 г.в Осака и Пъгуошката конференция 1978г във Варна и  София, светът, чрез няколко от най-изявените си признати, но и посветени учени  бе ускорено ЕДИНЕНИЕТО на научни разработки и  реализация на заръката на Петър Дънов/Беинса Дуно. Реалното, ВЪПРЕКИ ПОЛИТИЧЕСКОТО ЕМБАРГО, скрито подпомагане на този тип учени, в т.ч. и на българските, продължава. През месец Май 2018 г. Единение ДЕН,  показа в българския парламент два нови типа Браун Газ генератори, с които може да се почиства и въздуха в сгради и мегаполиси. 
 
 
  Четвърти Пример. На Срещата на върха на ООН през 2002г в Йоханесбург ЮАР и от Световния Патентен Институт  със златни медали бе награден български метод базиран на общия код от всички свещени книги. 
       С този метод се решава проблем на човечеството, водещ до неговото самоунищожение, чрез израждане на личност и общество поради некачествени въздух и вода и фалшиви стоки и лекарства  на такива огромни стойности,  че мръсните пари от тях ще разложат  обществата чрез корупцията която налагат. 
   Че този процес е започнал с  фалшификациите по време на първата световна война на сакралните хляб и вино  , Учителят Петър Дънов не само ни предупреждава още преди 80 години. Но едновременно със същият общ код дава метод, как този процес да бъде овладян и спрян.
      С изложби на ЕДИНЕНИЕ ДЕН в Българския и  Европарламент съответно през 2011, и 2012 г.  и с действуващи машини и научни симпозиуми
бе демонстриран и разяснен метода и изнесени данни,  потвърждаващи пророческите  виждания на Учителя.  В резултат : 
     1/ Европейският  комисар С.Малстрьом официално потвърди изнесената   теза и статистика от ДЕН. 
      2/ Стартираха подготовката на няколко програми, като първата влезе в
действие  от  Януари 2019 г. за контрол на фалшификациите на лекарствата
с официално признание, че ок. 4% от тези в мрежата са фалшиви  ...
      3/ България получи 590 млн. Евро за рамкова програма ОП-НОИР

Брояч на посетители

032893
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
50
80
50
3494
7789
32893

Your IP: 100.24.125.162
2020-10-25 09:33

В момента има 12  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

Търсене