•  

  За нас и Българската следа

   

     Ние, явните и неявни членове на Добруващо  ЕДИНЕНИЕ за Народите (ДЕН), ЗаЕдно с нашите симпатизанти и партньорски неправителствени организации от България и от чужбина сме тези ХорРа, които :

    -  сме осмислили, че един човек и Народ , не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа Му т.е че трябва да търсим ОБЩОТО, Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние!  Убедеността, че Планетата ни е изкуствено Творение, РожБа на Цивилизация с милиони пъти по-големи коефициент на Времето и Интелигентност, се споделя от над двеста учени, наши съмишленици и членове от цял свят. С нашите общи, Добруване в България и тяхна помощ по Света в световни организации започна  Признанието на Българските Следа от хилядолетията и Мисия за Бъдещето. (виж повече)
   
    -  се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени, Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят от ЗлоСловни посегателства и кражби . Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители. Затова напомняме ЧАСТ от Имената им : проф.Иван Попов, Министър Иван Башев, академиците Ростислав Каишев и Георги Наджаков, Проф. Еленко Димитров, проф. Йордан Касабов, Вангелия Гущерова, Слава Севрюкова, проф.Илия Вълков, проф.Стефан Найденов, проф.Джон Атанасов, Людмила и Тодор Живкови, ген.Димитър Стоянов , ген. Тодор Желев , художниците Христо Танев  и Иван Гонгалов и други. 
   
    - Единени, и тихомълком противодействувахме  и парирахме : в 100% плана"Exodus", по който бяха разкъсани СССР и СФРЮ и към който бе подвключена и България, чрез план за етническа война, от типа по-късно реализирани в Чечня и Босна и Херцеговина  ; в ок. 50% плана Рън/Ът за разграбване на България с цел нейното обезсилване и отлагане  изпълнението на Мисията  и.
   
   
   

  Цел , Неговата и наша задача

   
   
   
 •    Целта на НПО ДЕН,  е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра,  осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета  ...
      Галактиката ни, ръкавът и слънчевата система, в който сме и ние на Земята, движещи се с невъобразимо големи за ума ни скорости, ще премине за около 45 дни през област с гравитационна аномалия. Самолетът Земя ще влезе в турболенции - земетресения за чиито увеличения в това число и на изригване на вулканите, статистиката през последните 50 години е категорична. Допълнително , расте опастността от увеличаващото се и достигащо до земята количество на метеорити, космически прах и нанофулеренов (С60) изгарящ в атмосферата прах - общо около 50 хиляди тона годишно!
   
     ОСНОВНИТЕ НИ БРОНИ за този преход са : магнитното поле на Земята и силата на нашите общи действия и мисли.  Можем да усилим тези брони чрез ЕДИНЕНИЕ . Това е възможно да стане по Път и със Стъпки, посочени на човечеството  в периода 1895÷1944г. Представляват човешката мъдрост, религии и учения.
     ОБОБЩЕНО  за 400 години напред , усъвременено за човечеството на 20 - 23 век  УЧЕНИЕТО съдържа : 6000  Беседи ; над 150 музикални творби и 300 формули ; Свещен танц за самоусъвършенствуване, чрез Общение с космоса по време на изпълнението му  https://beinsa.bg/  http://www.beinsa.net/  http://www.beinsadouno.com/
    Учителят, дал Учението (Петър Дънов/Беинса Дуно -Елохим Господен ) говори пред последователи ,учители и журналисти : 
   
  " Моята задача е да ви предам Божественото Учение. Вашата задача е да го предадете на българския народ. Задачата на българския народ е да го предаде на всички народи ".
   
    Един пример за стъпка по това Учение . Проверка и на най-невероятното от това Учение: Силата на човешката мисъл. Въз основа на започнатите в Япония през 1970г. по време на Ехро научно сътрудничество и на правителствено ниво, следват и резултати 45 години по-късно :
  -от 7-те Свещинни Рилски Езера, водени от две български и японски НПО, хиляди пробудени Хор,Ра по света в 11ч.11мин. по Гринуич се молят на български, японски и английски, чрез Водата, до Твореца относно Прехода.
  Резултатът е очакваният : магнитното поле на Земята се увеличава временно  с 5% , толкова колкото е изгубило през ХХ век.
   
    -  Русия прави филма "Вода " световен интернет хит, а в САЩ-Сиатъл, се открива конференция " Физика,химия и биология на Водата ".
   
   

  Светът приема Добруването ни

   

         Светът, от 125 години, получава Мъдрост и Любов ежедневно от Елохима Господен Беинса Дуно /Петър Дънов, живял сред човечеството в САЩ и България в Периода 1864÷1944г.
         Следвайки поставената от Него Задача, Последователите Му,  интуитивно следващи Го
  Творци, Патриотите работещи в българските служби, Медиуми, изучавайки СКРИТО дадените в Слово,Музика и  четириразмерен танц Пътеки за решаване на   Мировите проблеми започнахме  внедряване на серия макропроекти. 

       1/  Париране на смъртоносния за България удар подготвен чрез т.н. План Рън Ът. Това бе удар срещу цялото човечество, защото спираше/забавяше  изпълнението на Мисията/Задачата на Елохима Беинса Дуно и българския народ.  
    Акцията започва официално в публичното пространство от 07.03.1990 г!  Подготвяна е  от 1984 г. след осмисляне/дешифриране на : 
     - Предупреждението на Учителя " Ще се мъчат да направят Българите 500 хиляди  и да ги разпокъсат, както искаха през 1919 г." , 
     - Целта на атентата срещу Президента Рейгън,   Папата и обвинение на България.
     - Планът " Екзодус" и в часта му за България.  ( виж повече и как ни прие света  ) 
       2/ Спиране на фалшификатите, които вече израждат общество и личност (виж повече) и са световен финансист на корупцията. В началото на 2019 г. Европейския съюз стартира частично (само за лекарствата) внедряването на нашия Патент - 23  години по-късно.... 
       3/ Замяна на черните горива  ( виж повече ) Те са смазващите тектоничните  плочи вещества.
       4/ Почистване на въздуха и водата на нашата земя, чрез имплозия ; холистични наука, възпитание, земеделие и Добруване. ( виж повече )
   
   
   

  Идеали от Непреходни Ценности

   
   
     С развитието на комуникациите и транспорта, светът все по-бързо приема  НЕПРЕХОДНИТЕ ЦЕННОСТИ  НА  ЛЮБОВТА И ТВОРЧЕСТВОТО С ХАРМОНИЯ, дадени чрез един избран от 5500 години народ и по земите, които обитава!  ЕДИНЕНИЕ ДЕН  изучава тези ценности и общото във всички Религии и Учения и ги  внедрява   чрез Добруване и с високи и нанотехнологии.
   
    Първи пример. Двуметровите мъже от преди 8000 и 3500 години от некропола край Варна и мумиите в Урумчи (Азия) със златни презервативи (един от ключовете на Орфеевите мистерии ) сякаш говорят към всичките человеци : 
  - истинен е слепият поет, като пее за Орфей и Евридика " и беше в нея, три дни и две нощи  ... ";
  - "Правете Любов а не войни "  ; " Светът може да се завладее с музика ( лира и скритото в нея? )  а не с оръжие" .
    Сякаш говорят, чрез кукерите от хилядолетните запазени шевици,  великолепните доспехи и ритуалните съдове,  че тези послания са не само от Орфей и за Орфей, че са по-древни и от тях, че само с Музика и Танц можем да завладеем Света на Любовта и Сътворението на Богоподобното. Двадесет и пет години Единение ДЕН, заедно с почетните си  членове, родените  в Свещенните Родопи,  Валя Балканска и Петър Янев  и покойния Никола Гигов представят по цял свят свещенният ритуал на Орфеевото Винопеене и знанията за Орфей. Възхищението е същото, както от концертите на Ангелогласния Състав завладял цяла музикална Европа,"Йоан Кукузел " на Таня Христова, Зам.П-л на УС на ЕДИНЕНИЕ ДЕН.
  Втори пример. Преди ХII века, светът прие погрома на триезичната догма на католицизма и дадената азбука от Светите Братя Кирил и Методий, а Европа  спасението от Хан Тервел. През 20-век,светът и Европа приеха с преклонение
  смелият интернационализъм на Георги Димитров, приеха и компютърът на Джон Атанасов.
   
  Трети Пример. Нобеловият лауреат и най-висша научна ( Пъгуошката ) Конференция за сигурността на  света, проведена във Варна 1978 г. със поверителна част в София прие и разгледа  патентованият през 1973 г.от българина проф.Илия Вълков нов метод за получаване на енергия. 
      В негова чест, необяснимата за науката интелигентност на получената горяща вода беше наречена с инициалите му BG,  а полученият оксиводород
  определен с американското му лично име :" Браун Газ " . Тази част на конференцията, (за енергийната сигурност! !! ) бе проведена в изпълненето на КАТЕГОРИЧНОТО предупреждение на Учителя ( Светът, за да се спаси, трябва да замени черните горива нефт,въглища, газ, меки скали  с енергия от слънцето,въздуха и електричеството в него, от водата и енергията в трите вида води в нея )  След експо 1970 г.в Осака и Пъгуошката конференция 1978 г във Варна и  София, светът, чрез няколко от най-изявените си признати, но и посветени учени  бе ускорено ЕДИНЕНИЕТО на научни разработки и  реализация на заръката на Петър Дънов/Беинса Дуно. Реалното, ВЪПРЕКИ ПОЛИТИЧЕСКОТО ЕМБАРГО, скрито подпомагане на този тип учени, в т.ч. и на българските, продължава. През месец Май 2018 г. Единение ДЕН,  показа в българския парламент два нови типа Браун Газ генератори, с които може да се почиства и въздуха в сгради и мегаполиси. 
   
   
    Четвърти Пример. На Срещата на върха на ООН през 2002г в Йоханесбург ЮАР и от Световния Патентен Институт  със златни медали бе награден български метод базиран на общия код от всички свещени книги. 
         С този метод се решава проблем на човечеството, водещ до неговото самоунищожение, чрез израждане на личност и общество поради некачествени въздух и вода и фалшиви стоки и лекарства  на такива огромни стойности,  че мръсните пари от тях ще разложат  обществата чрез корупцията която налагат. 
     Че този процес е започнал с  фалшификациите по време на първата световна война на сакралните хляб и вино  , Учителят Петър Дънов не само ни предупреждава още преди 80 години. Но едновременно със същият общ код дава метод, как този процес да бъде овладян и спрян.
        С изложби на ЕДИНЕНИЕ ДЕН в Българския и  Европарламент съответно през 2011, и 2012 г.  и с действуващи машини и научни симпозиуми
  бе демонстриран и разяснен метода и изнесени данни,  потвърждаващи пророческите  виждания на Учителя.  В резултат : 
       1/ Европейският  комисар С.Малстрьом официално потвърди изнесената   теза и статистика от ДЕН. 
        2/ Стартираха подготовката на няколко програми, като първата влезе в
  действие  от  Януари 2019 г. за контрол на фалшификациите на лекарствата
  с официално признание, че ок. 4% от тези в мрежата са фалшиви  ...
        3/ България получи 590 млн. Евро за рамкова програма ОП-НОИР
   
   
   
   
   

Изпращане на съобщение

you tube prof.Jelev

Презентации

0335025
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
275
447
275
8788
16811
335025
Your IP: 3.237.0.109
2022-09-25 20:47

В момента има 80  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

МУЗИКА

strelki

Актуални политически коментари

Макензи Скот

 
 
Специални поздравления И БРАТСКА МОЛИТВА НА БЛАГОДАРНОСТТА  за ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ ПРЕЗ 2020
както на Сестрите и Братята Дарили Време и средства !
 
 
 

 

Банка  ДСК

 

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА 

Име на клиента ДОБРУВАЩО ЕДИНЕНИЕ ЗА НАРОДИТЕ/ДЕН/
ЕГН 175976180
Адрес Младост 4  бл417 вх1 ет 8  ап31  София
Приложение/Сметка 02/0000000025903021
Валута BGN
IBAN  BG78STSA93000025903021
BIC STSABGSF
 
 

 

DSK bank

 

BANK ACCOUNT IN EURO 

Customer name DOBRUVASHTO  EDINENIE ZA NARODITE DEN
ЕГН(pin) 175976180
Address MLADOST 4 BL417 VH 1 ET 8   AP31
Account 02/0000000027092126
Currency EUR
IBAN  BG79STSA93000027092126
BIC STSABGSF
 
Собствените и дарените средства ще ПРОДЪЛЖИМ да насочваме   за най- спешните задачи :
         1/ Чистене на ВЪЗДУХА около ЗЕМЯТА, произвеждайки зелена Енергия от водните пари - ПРОЕКТ : " 4 МИЛИОНА ИМПЛОЗИВНИ ФОНТАНИ"на база откритията на Виктор Шаубергер и Илия Вълков.
         2/ СМЕКЧАВАНЕ И ОТЛАГАНЕ на мировия трус , разкривайки и прилагайки  Указанията в Третото Пророчество от Фатима - Португалия 1917 г.
         3/ Разпространение и прилагане на Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов)  по Указанието Му ( "както Теменужките ") в последователността : България ;Русия; Германия ; Израел и Света.
 
 " Заб. Който дари по банков път от страната над 50лв , а от чужбина над 50евро, ще получи на изпратения ни адрес мостри от поне : 50 двойни шифрирани стикери ;  на наши издания ; на продукти от спектъра на дейност на фирмите които ни подпомагат. ( За последните , при професионален интерес, изпратете майл , за евентуален комисионен    договор за  насочен/ осигурен от Вас клиент, или друг вид бизнес отношения   представителство , J/P , J/V .) "

Търсене