Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната

   

Роберт Ф. Кенеди


Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така както обичат войната. Защото им дават възможност да упражняват контрол над населението, какъвто при други обстоятелства то никога не би приело. Те създават институции и механизми, с които да налагат подчинение. ...

Това каза Роберт Ф. Кенеди на митинга в Берлин срещу масовата манипулацията Ковид-19. Ето какво още допълни той:

" Единственото нещо, от което се нуждае правителството, за да превърне хората в роби е страхът! ... Дава им възможност да унищожат средната класа и институциите на демокрацията, за да пренесат цялото ни богатство и самите нас в ръцете на оправни милиардери, за да забогатеят още повече, чрез обедняването на всички нас. И единственото нещо, което стои между тях и нашите деца е това множество, което дойде в Берлин. Днес ние им казваме - няма да отнемете нашата свобода, няма да омърсите нашите деца, ние си искаме демокрацията обратно.! Благодаря ви, че сте тук, за да се борите!"

 

И още:

"Фармацевтичните компании са най-мощните, и по-мощни от петрола, по-мощни от химическата индустрия, и по-голяма заплаха не само за здравето на нашите деца, но и за всички институции на демокрацията. Не само в Съединените щати и съм много доволен, че Тина Чой помогна за организирането на детска здравна защита в Европа. Ние сме тук днес, за да обявим началото на тази организация, която имаме и беше много успешна в Съединените щати. Но ние признаваме, че фармацевтичната индустрия функционира, улравлявайки политици и управляващи правителства, всеки народ по света и ако спечелим тази битка само в една страна, САЩ, ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА Я ГУБИМ В СВЕТОВЕН МАЩАБ. Имаме нужда от хора с добра воля, хора, които имат смелост, които имат неконформистки начин на мислене, които разбират, че ни лъжат, че цялата политическа структура днес е наситена с фармацевтичната пропаганда и през последните няколко години наблюдавахме нещо изключитено.

 

Ние сме в преломна точка! Аз вярвам в човешката история! Най-голямата и критична точка на огъване, с която човечеството някога се е сблъсквало. В продължение на много години тоталитарните и авторитарните държави са използвали силата на страха за инженерен контрол на популациите. Израснах, разбирайки какво се е случило по време на Втората световна война у нас и по време на Нюрнбергските процеси Херман Гьоринг беше попитан от прокурора: Как накарахте немците да се съобразяват и поддадат? Той отговори, че не само в Германия, това работи във всяка страна, независимо дали е фашистка страна или комунистическа страна или монархия, или демокрация.

 

Това, което всички управляващи трябва да направят, е да кажат на хората, че има нещо, да насочат пръст към източника на техния страх и тогава можете да накарате хората да правят всичко, което искате. Можете да ги накарате да отидат на клане като овце. Можете да ги накарате да се подчиняват както по време на голямата депресия с Хитлер. Бяхме с голям късмет в нашата страна, че имахме лидер като Франклин Рузвелт и той каза, че единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх. Той разбра, че страхът ще ни подтикне към тоталитаризъм.

 

И имаме на дневен ред програмата за биологична сигурност, която включва хора като Бил Гейтс и Антъни Фаучи, и Давос, и всички тези хора, които сега управляват световната икономика, те от години разбират, че имат власт, каквато никое тоталитарно правителство никога не е имало на разположение. Биосигурността, която познаваме от Хитлер, който можа да насочи пръст към евреите и каза, че те са голямата заплаха и трябва да се плашим от тях."

 

Робърт Франсис Кенеди младши е американски екологичен адвокат, автор и активист. Кенеди е председател на борда на Асоциацията на защитниците на водата природозащитна организация с нестопанска цел, която той помага да се открие през 1999 година.

От 1986 г. до 2017 г. Кенеди е старши адвокат на Съвета за защита на природните ресурси], организация с нестопанска цел в областта на околната среда. Той служи от 1984 до 2017 г. като член на борда и главен прокурор на Хъдсън Ривъркипър.

В продължение на повече от тридесет години Кенеди е професор по екологично право в Университет Пейс в Уайт Плейнс, Ню Йорк. До август 2017 г. той също заема длъжността надзорен адвокат и съдиректор на клиниката по разрешаване на екологични спорове на университета, която той основава през 1987 г. Той е почетен професор в Университет Пейс.

Кенеди е домакин на Ring of fire, национална синдикална американска радиопрограма и е написал или редактирал десет книги, включително два бестселъра и три детски книги, отбелязва Уикипедия.

 

Ние, явните и неявни членове на Добруващо  ЕДИНЕНИЕ за Народите (ДЕН), ЗаЕдно с нашите симпатизанти и партньорски неправителствени организации от България и от чужбина сме тези ХорРа, които :

-  са осмислили, че един човек и Народ , не може да бъде щастлив и богат, ако не е такъв и съседа Му т.е че трябва да търсим ОБЩОТО, Път, който дава етимолотията на думата Един, Е(и)Ние!  Убедеността, че Планетата ни е изкуствено Творение, РожБа на Цивилизация с мильони пъти по-големи коефициент на Времето и Интелигентност, се споделя от над двеста учени, наши съмишленици и членове от цял свят. С нашите общи, Добруване в България и тяхна помощ по Света в световни организации започна  Признанието на Българските Следа от хилядолетията и Мисия за Бъдещето. 
  -  се гордеем от Учителите си, които ни показаха приживе с Дела, как ЕДИНЕНИ в действията си Учени, Политици, Посветени,Пазители в една ДържаАВВА, могат за 25 години (1961÷1986г.) да Я Възродят и Опазят от ЗлоСловни посегателства. Направиха ни прохождащи техни съучастници и продължители и затова напомняме ЧАСТ от Имената им : проф.Иван Попов, Министър Иван Башев, академиците Ростислав Каишев и Георги Наджаков, Проф. Еленко Димитров, проф. Йордан Касабов, Вангелия Гущерова, Сава Севрюкова, проф.Илия Вълков, проф.Стефан Найденов, проф.Джон Атанасов, Людмила и Тодор Живкови, ген.Димитър Стоянов и други. 
-  Единени, и тихомълком противодействувахме  и парирахме : в 100% плана"Exodus", по който бяха разкъсани СССР и СФРЮ и към който бе подвключена и България, чрез план за етническа война, от типа реализирани в Чечня и Босна и Херцеговина  ; в ок.50% плана Рън/Ът за разграбване на България с цел нейното обезсилване и отлагане  изпълнението на Мисията  и. 
 
 

 

Целта на НПО ДЕН,  е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра,  осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета  ...
    Галактиката ни, ръкавът и слънчевата система, в който сме и ние на Земята, движещи се с няколко движения и с невъобразимо големи за ума ни скорости, ще премине за около 40 дни през област с гравитационна аномалия
и увеличено съдържание на графен и метеорити. 
  ОСНОВНИТЕ НИ БРОНИ за този преход са : магнитното поле на Земята и силата на нашите мисли. Първата можем да усилим, чрез ЕДИНЕНИЕ на индивидуалната втора. Това е възможно да стане по Пътя и със Стъпки, посочени на човечеството отдавна. Допълнително, в периода 1895÷1944г.
те са ОБОБЩЕНИ, а и за 400 години напред усъвремени за човечеството, в УЧЕНИЕ съдържащо : 6000  Беседи ; над 150 музикални творби и 300формули ; Свещен танц за самоусъвършенствуване, чрез Общение с космоса по време на изпълнението му.
  Учителят, дал Учението (Петър Дънов/Беинса Дуно -Елохим Господен ) говори пред последователи ,учители и журналисти : 
" Моята задача е да ви предам Божественото Учение. Вашата задача е да го предадете на българския народ. Задачата на българския народ е да го предаде на всички народи ".  
  Един пример за стъпка по това Учение : Въз основа на започнатите в Япония през 1970г. по време на Ехро научно сътрудничество и на правителствено ниво, следват и резултати 45години по-късно :
 
-от 7-те Свещинни Рилски Езера, водени от две български и японски НПО, хиляди пробудени Хор,Ра по света в 11ч.11мин. по Гринуич се молят на български, японски и английски, чрез Водата, до Твореца относно Прехода.
Резултатът е очакваният : магнитното поле на Земята се увеличава временно  с 5% , толкова колкото е изгубило през ХХ век.
  -  Русия прави филма "Вода " световен интернет хит, а в САЩ-Сиатъл, се открива конференция " Физика,химия и биология на Водата ".
 
 
 
 С развитието на комуникациите и транспорта, светът все по-бързо приема  НЕПРЕХОДНИТЕ ЦЕННОСТИ  НА  ЛЮБОВТА И ТВОРЧЕСТВОТО С ХАРМОНИЯ, дадени чрез един избран от 5500години народ и по земите, които обитава!  ЕДИНЕНИЕ ДЕН  изучава тези ценности и общото във всички Религии и Учения и ги  внедрява  усъвремени, чрез Добруване и с високи и нанотехнологии.
 
  Първи пример. Двуметровите мъже от преди 8000 и 3500 години от некропола край Варна и мумиите в Урумчи (Азия) със златни презервативи (един от ключовете на Орфеевите мистерии ) сякаш говорят към всичките человеци : 
- истинен е слепият поет, като пее за Орфей и Евридика " и беше в нея, три дни и две нощи  ... ";
- "Правете Любов а не войни "  ; " Светът може да се завладее с музика ( лира и скритото в нея? )  а не с оръжие" .
  Сякаш говорят, чрез кукерите от хилядолетните запазени шевици,  великолепните доспехи и ритуалните съдове,  че тези послания са не само от Орфей и за Орфей, че са по-древни и от тях, че само с Музика и Танц можем да завладеем Света на Любовта и Сътворението на Богоподобното. Двадесет и пет години Единение ДЕН, заедно с почетните си  членове, родените  в Свещенните Родопи,  Валя Балканска и Петър Янев  и покойния Никола Гигов представят по цял свят свещенният ритуал на Орфеевото Винопеене и знанията за Орфей. Възхищението е същото, както от концертите на Ангелогласния Състав завладял цяла музикална Европа,"Йоан Кукузел " на Таня Христова, Зам.П-л на УС на ЕДИНЕНИЕ ДЕН.
 
 
 
     
  
 Втори пример. Преди ХII века, светът прие погрома на триезичната догма на католицизма и дадената азбука от Светите Братя Кирил и Методий, а Европа  спасението от Хан Тервел. През 20-век,светът и Европа приеха с преклонение
смелият интернационализъм на Георги Димитров, приеха и компютърът на Джон Атанасов.
 
Трети Пример. Нобеловият лауреат и най-висша научна ( Пъгуошката ) Конференция за сигурността на  света, проведена във Варна 1978г. със поверителна част в София прие и разгледа  патентованият през 1973г.от българина проф.Илия Вълков нов метод за получаване на енергия. 
    В негова чест, необяснимата за науката интелигентност на получената горяща вода беше наречена с инициалите му BG,  а полученият оксиводород
определен с американското му лично име :" Браун Газ " . Тази част на конференцията, (за енергийната сигурност! !! ) бе проведена в изпълненето на КАТЕГОРИЧНОТО предупреждение на Учителя ( Светът, за да се спаси, трябва да замени черните горива нефт,въглища, газ, меки скали  с енергия от слънцето,въздуха и електричеството в него, от водата и енергията в трите вида води в нея )  След експо 1970 г.в Осака и Пъгуошката конференция 1978г във Варна и  София, светът, чрез няколко от най-изявените си признати, но и посветени учени  бе ускорено ЕДИНЕНИЕТО на научни разработки и  реализация на заръката на Петър Дънов/Беинса Дуно. Реалното, ВЪПРЕКИ ПОЛИТИЧЕСКОТО ЕМБАРГО, скрито подпомагане на този тип учени, в т.ч. и на българските, продължава. През месец Май 2018 г. Единение ДЕН,  показа в българския парламент два нови типа Браун Газ генератори, с които може да се почиства и въздуха в сгради и мегаполиси. 
 
 
  Четвърти Пример. На Срещата на върха на ООН през 2002г в Йоханесбург ЮАР и от Световния Патентен Институт  със златни медали бе награден български метод базиран на общия код от всички свещени книги. 
       С този метод се решава проблем на човечеството, водещ до неговото самоунищожение, чрез израждане на личност и общество поради некачествени въздух и вода и фалшиви стоки и лекарства  на такива огромни стойности,  че мръсните пари от тях ще разложат  обществата чрез корупцията която налагат. 
   Че този процес е започнал с  фалшификациите по време на първата световна война на сакралните хляб и вино  , Учителят Петър Дънов не само ни предупреждава още преди 80 години. Но едновременно със същият общ код дава метод, как този процес да бъде овладян и спрян.
      С изложби на ЕДИНЕНИЕ ДЕН в Българския и  Европарламент съответно през 2011, и 2012 г.  и с действуващи машини и научни симпозиуми
бе демонстриран и разяснен метода и изнесени данни,  потвърждаващи пророческите  виждания на Учителя.  В резултат : 
     1/ Европейският  комисар С.Малстрьом официално потвърди изнесената   теза и статистика от ДЕН. 
      2/ Стартираха подготовката на няколко програми, като първата влезе в
действие  от  Януари 2019 г. за контрол на фалшификациите на лекарствата
с официално признание, че ок. 4% от тези в мрежата са фалшиви  ...
      3/ България получи 590 млн. Евро за рамкова програма ОП-НОИР
 
 

Изпращане на съобщение

you tube prof.Jelev

Презентации

0335015
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
265
447
265
8778
16811
335015
Your IP: 185.191.171.4
2022-09-25 20:31

В момента има 75  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

МУЗИКА

strelki

Актуални политически коментари

Макензи Скот

 
 
Специални поздравления И БРАТСКА МОЛИТВА НА БЛАГОДАРНОСТТА  за ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ ПРЕЗ 2020
както на Сестрите и Братята Дарили Време и средства !
 
 
 

 

Банка  ДСК

 

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА 

Име на клиента ДОБРУВАЩО ЕДИНЕНИЕ ЗА НАРОДИТЕ/ДЕН/
ЕГН 175976180
Адрес Младост 4  бл417 вх1 ет 8  ап31  София
Приложение/Сметка 02/0000000025903021
Валута BGN
IBAN  BG78STSA93000025903021
BIC STSABGSF
 
 

 

DSK bank

 

BANK ACCOUNT IN EURO 

Customer name DOBRUVASHTO  EDINENIE ZA NARODITE DEN
ЕГН(pin) 175976180
Address MLADOST 4 BL417 VH 1 ET 8   AP31
Account 02/0000000027092126
Currency EUR
IBAN  BG79STSA93000027092126
BIC STSABGSF
 
Собствените и дарените средства ще ПРОДЪЛЖИМ да насочваме   за най- спешните задачи :
         1/ Чистене на ВЪЗДУХА около ЗЕМЯТА, произвеждайки зелена Енергия от водните пари - ПРОЕКТ : " 4 МИЛИОНА ИМПЛОЗИВНИ ФОНТАНИ"на база откритията на Виктор Шаубергер и Илия Вълков.
         2/ СМЕКЧАВАНЕ И ОТЛАГАНЕ на мировия трус , разкривайки и прилагайки  Указанията в Третото Пророчество от Фатима - Португалия 1917 г.
         3/ Разпространение и прилагане на Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов)  по Указанието Му ( "както Теменужките ") в последователността : България ;Русия; Германия ; Израел и Света.
 
 " Заб. Който дари по банков път от страната над 50лв , а от чужбина над 50евро, ще получи на изпратения ни адрес мостри от поне : 50 двойни шифрирани стикери ;  на наши издания ; на продукти от спектъра на дейност на фирмите които ни подпомагат. ( За последните , при професионален интерес, изпратете майл , за евентуален комисионен    договор за  насочен/ осигурен от Вас клиент, или друг вид бизнес отношения   представителство , J/P , J/V .) "

Търсене