Целта на НПО ДЕН,  е да ЕДИНИ ПРОБУДЕНИТЕ Хор,Ра,  осмислили Своето и във всеки човек Богоподобие, ЗаЕдно да направим по-плавни предстоящите Преход на Земята и у нас самите, описани във Свещените книги, подавани ни от Пророци, рисувани ни по житните полета  ...
    Галактиката ни, ръкавът и слънчевата система, в който сме и ние на Земята, движещи се с няколко движения и с невъобразимо големи за ума ни скорости, ще премине за около 40 дни през област с гравитационна аномалия
и увеличено съдържание на графен и метеорити. 
  ОСНОВНИТЕ НИ БРОНИ за този преход са : магнитното поле на Земята и силата на нашите мисли. Първата можем да усилим, чрез ЕДИНЕНИЕ на индивидуалната втора. Това е възможно да стане по Пътя и със Стъпки, посочени на човечеството отдавна. Допълнително, в периода 1895÷1944г.
те са ОБОБЩЕНИ, а и за 400 години напред усъвремени за човечеството, в УЧЕНИЕ съдържащо : 6000  Беседи ; над 150 музикални творби и 300формули ; Свещен танц за самоусъвършенствуване, чрез Общение с космоса по време на изпълнението му.
  Учителят, дал Учението (Петър Дънов/Беинса Дуно -Елохим Господен ) говори пред последователи ,учители и журналисти : 
" Моята задача е да ви предам Божественото Учение. Вашата задача е да го предадете на българския народ. Задачата на българския народ е да го предаде на всички народи ".  
  Един пример за стъпка по това Учение : Въз основа на започнатите в Япония през 1970г. по време на Ехро научно сътрудничество и на правителствено ниво, следват и резултати 45години по-късно :
 
-от 7-те Свещинни Рилски Езера, водени от две български и японски НПО, хиляди пробудени Хор,Ра по света в 11ч.11мин. по Гринуич се молят на български, японски и английски, чрез Водата, до Твореца относно Прехода.
Резултатът е очакваният : магнитното поле на Земята се увеличава временно  с 5% , толкова колкото е изгубило през ХХ век.
  -  Русия прави филма "Вода " световен интернет хит, а в САЩ-Сиатъл, се открива конференция " Физика,химия и биология на Водата ".
 
 

Брояч на посетители

032895
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
52
80
52
3496
7789
32895

Your IP: 100.24.125.162
2020-10-25 09:40

В момента има 14  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

Търсене