БОП -2 НОБЕЛОВИ ЛАУРЕАТИ , УЧЕНИ ПРОБЪЛГАРИ, УЧЕЩИ СЕ ОТ МИРОВИЯ УЧИТЕЛ

                                                              31 Август 2020- 15 години от Успението на Юзеф Ротблат

      Безпорният  Миротворец N1 на 20-ти век, Нобелист и Председател на Пъгуошката Научна Конференция  на този ден напусна физическото си тяло, работейки за Мира и на 97г. до последните  си дни!
      Полякът и евреин бе, и българин, и гражданин на всяка държава, търсейки като Диоген истинските Учени ! В ония дни на "студената война" през 1978г. той има смелостта  срещу  втория световен Монопол и Системата на НЕФТЕНИТЕ ГИГАНТИ И ДИРИГЕНТИТЕ НА СВЕТОВНАТА СИГУРНОСТ  от  изток и от запад, да  организира в България (!!!)  СВЕТОВНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ ЗА СИГУРНОСТТА И ОТКРИТИЕТО/ПАТЕНТ НА ПРОФ.ИЛИЯ ВЪЛКОВ ОТ 1973Г. за т.н.Браун Газ-как водата гори с интелигентен Огън . (Първият световен Монопол е фармацията- виж реч на ПРОФ. КЕНЕДИ - 28.08.2020) .
      Във гр.Варна бе проведена откритата официална част, а в София неофициална, закрита  за БЪЛГАРСКОТО ОТКРИТИЕ :
нови необясними  ОГЪН и перспектива за ново  100% ЕКОЛОГИЧНО гориво !
      БЪЛГАРСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ПОЛИТИЦИ добиват смелост! Връзките  за фундаментални изследвания и нанотехнологии на база БАРТЕР (избягва се ембаргото) ЩЕ СЕ РАЗШИРЯТ чрез Англия и Германия. Контролирани  са от най-високо ниво САМО ЧРЕЗ ТОДОР ЖИВКОВ И М-Р МВР  ДИМИТЪР СТОЯНОВ .
      Авторитета на българските разработки и открития стига дотам, че :
         - още не получилия своята Нобелова награда, съветва българския проф.Христо Панайотов да пише до Нобеловия комитет предложение  за награда за 1984г. по Химия за проф. Христо Николов Найденов - не само доказал феномена Браун Газ за гориво но и за други феноменални  Приложения.
        - само споменаването при преговори за ноу-хау, придобито и чрез научната кооперация с Пъгуошките членове и фирми в Англия като VGS   през 2011г. в Дубай отвори врата и предложение за 1 МИЛИАРД ЕВРО ИНВЕСТИЦИЯ НА ЗЕЛЕНО - отказана ...( виж.писмо до С.Станишев)
            Обръщам се към политици и протестиращи, (любопитните съм сигурен са чели, както и последователите на Учителя) прочетете нещо за Учения  Миротворец Юзеф Ротблат , защо е милеел най-вече за Англия, Полша, Израел и България.
 

      

Брояч на посетители

032926
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
83
80
83
3527
7789
32926

Your IP: 100.24.125.162
2020-10-25 10:58

В момента има 45  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

Търсене