БОП 3 :       Кой и защо прави  БНР "мисирка" в стадото "Евранет"?
 
                               Прав е Премиера за 90% от журналистите,че са като "мисирки"! Как някои от тях стават и убийци
 
                                Преценете сами, четенето на целия материал, ще Ви отнеме 15 Мин.
 
 
 
client4panev2
 
 
 
 
07.11.2020 на  АРХАНГЕЛОВА ЗАДУШНИЦА Поклон пред УЧИТЕЛИТЕ НИ  :
 
МИРОВИЯТ   ПЕТЪР ДЪНОВ / БЕИНСА ДУНО
ПОЛИТИЧЕСКИЯТ Министър ИВАН БАШЕВ
                                
Поклон и Пред  нашите членове ЗАСЛУЖИЛИ БЪЛГАРИ: Журналистката Зоя Димитрова;
проф. Благой Шклифов; артиста Николай Николаев!

         Журналистите трябва да имат две висши образования! Да знаят поне два чужди езика! Те и Родът им
да са проверени!  Това е резюме от анализ на Българския Политически Гений - Иван Башев.
 
 
 
 
   За това настоява още преди 60 години, в секретна докладна, вече I-вия Заместник Министър на образованието. От малък слуша разказите от баща си (емигрант от Прилеп) за гоненията и убийствата в македонско и ги сравнява с различните версии и прения в български, сръбски и съветски медии. Прозрял важността на 4-тата власт, ИЗУЧАВА:
    а/ КАК е използувана в Германия за да доведе и ЗАДЪРЖИ Хитлер на власт;
    б/ ЗАЩО в България, в началото на 1945година, още преди края на 2-та Световна война   има "осъдени" и убити 2740 души ДЪРЖАВНИЦИ, а в Германия на Нюрнбергския процес, само 14 ... ;
    в/ КОЙ и какви "журналисти" подбира да отразяват и хвалят т.н."народен съд", ОФ и "трудовите лагери" ...?  На заседание на МС  представя част от докладната си  с коментар  "Сякаш ние сме подпалили 2-та Световна война?"
 
     Още тогава 1958-60 г. е забелязан от Тодор Живков и след тази докладна, владеящият шест чужди езика,  Иван Башев е назначен от Зам.Министър на Образованието за Министър на Външните Работи от 1961г. - до 1971г.  Определен от "запада" за най-интелигентния Министър от страните членки на  Варшавския Договор.
 
       Отличният скиор и  Министър "замръзна" на 12 срещу 13 декември 1971г. във Витоша, на 300 метра от чакащите го в хижата. Сутринта е открит със "странни синини" около китките и глезените! От белезници ... !?  А "евентуалния " убиец, съгласно секретното разследване, почти веднага катастрофира  и загива и той ...  разследването е прекратено.
 
     Какви са аргументите на българския Министър, полиглот от македонско, за такива високи изисквания към журналистите ?
 
     Първо . Те са най-важните ежедневни Просветители/Учители/Информатори!  (Tогава основно чрез Радиото  и пресата. Почти същото е влиянието им и сега, но с прибавена TV, особено чрез ПОВТАРЯЩИТЕ СЕ НОВИНИ !!!)
               
     Второ. Да пишат и водят предавания само в областта на второто си висше образование (при 1-во журналистика)  т.е. ДА МОГАТ :
 
           - да подбират становища, автори и събеседници, които  УЧАТ КАК ДА СЕ МИСЛИ ПО КОНКРЕТЕН ВЪПРОС, А НЕ  какво да се мисли !
           - да отсяват в редното за Нация и Държава, НАСАДЕНО  мислене, захаросано с бързи решения и големи обещания от "експерти".
     (Няколко пъти бях спиран от предавания в БНР и БНТ, когато преди 30г. опитвах да разясня гореказаното, за "Плана Ран -Ът" подкрепян от БАН...)
 
    Трето.  С чуждите два езика да са в течение на новостите в чужбина и да поддържат нивото на второто  си висше образование, което не практикуват! Т.е. да имат високо собствено Познание.
 
    Четвърто: Да са от проверен Български Род (имотен и с висок доказан Морал), от който няма предатели, криминални престъпници, "чужеложници" ... (необходима бариера за да не бъдат   материално или морално подкупени от ЧУЖДИ НА НАРОДНИТЕ   ИНТЕРЕСИ СИЛИ,  както това става в   Германия при въздигането на Хитлер, ...)
 
    Пето :  Да са с висока всестранна интелигентност, проверена с комплект психологически тестове.
 
       ТЕЗИ ИЗИСКВАНИЯ ТРЯБВА ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА МЕДИИТЕ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ, АКО ИСКАМЕ ДА Я ИМА !
 
      ТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ  ЗАКОНОВО ЗАЛОЖЕНИ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ  ЗА  ДЪРЖАВНИТЕ  БНР, БНТ, БТА, СЕМ! 
 
      В ЗАКОНА, ТРЯБВА ДЕБЕЛО ДА СЕ ПОДЧЕРТАЕ, ЧЕ  ДЪРЖАВНИТЕ МЕДИИ  С Л У Ж А Т  НА ТРИТЕ  ДЪРЖАВНИ ОРГАНА  НА ВЛАСТА: ПАРЛАМЕНТ, МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, ПРЕЗИДЕНТСТВО И НАРОДА СИ, КОЙТО СИ ГИ ИЗБИРА!
 
       В частните  медии, може да има предавания като "Деконструкция" ( На какво? На Държавата?) или "Политически некоректно".
       ( Кой е този който определя за определен период "политическата некоректност" освен Народа чрез избори ?)
           И в частните медии  Свободата на  либералните мнения, предавания, реклами и пари, език и Морал трябва да са в рамките    на ценностната система и устройството на Държавата и народа който им е дал гостоприемен Пазар. А НЕ ДА ГИ РУШАТ !
            У нас СЛОБОДИЯТА в БНР и БНТ и пасивността в СЕМ, слугинаж в БТА, допуснаха ХИЛЯДИ ПЪТИ да ни набиват в главите " че ни управляват мутри"   " Оставка на Премиер и Главен Прокурор ","че сме най-корумпираните", " че държавата я няма"...С Държавни пари, в държавните медии ?!?
       Но Българския Народ е 7 милиона Души, Устойчиви и Смирени, а 100  000 кандидат Гьобелс,овци не могат да отнемат вродената му Мъдрост.
 
         Ще разкажа истории на по-младите в т.ч. на  отказалия се  от оставката си Ген.Директор на БНР. И за  членовете на СЕМ .
         Примерите са  от " внедрения  челен  Гьобелс опит" след втората Световна Война !  Внедрен в целия свят с развитието на технологиите !!!
         Как 4-тата власт може  да става за КРАТКО И ПЪРВА ! Да разбива съдби, да позори държави, да сваля правителства , да подготвя войни !
     
   Примери от близката ни история, донесли  ДЕСЕТКИ милиарди долари загуби и трудни за чистене клевети на българите .
    
      " АВТОРИТЕТНА МЕСИРКА" ( припомням , случая с покойната г-жа Клеър Стърлинг )     снесе  кукувиче яйце ( в САЩ и в България относно атентата срещу Папата)  чрез авторитетни медии в чужбина .     Публикацията и бе наистина като изкрякване на месирка! Без никакви доказателства!  Също като нея,  НЕДОУЧЕНИ или добре платени нейни колеги извън САЩ, не само не отгледаха  яйцето. Започнаха да кодкудякат " национално"   за "своето си яйце -откритие"- добавяйки местни интереси и политика. Най-често срещу "скромни" допълнителни хонорари ...   Групово като  месирки, изстрелваха ЗАЛПОВЕ срещу България, повторяйки недоказаната теза на " авторитетната месирка".
 
      Точно по същия начин постъпиха срещу България и  българските медици в Либия - реки от кал и демагогия срещу нашия народ.
      Срещу Вярата, Ученията му и езика му.  Че сме от най-старите народи с език, майка на всички езици,  твърдят РУСКИ академици Николай Яковлевич Мар
     и  Николай С.Державин а не ние! (освен Учителя Дънов, който просто обобщава: ТОВА Е НАЙ-ВЕРНИЯ ЕЗИК ЗА ОБЩЕНИЕ С БОГА!)
      Съществуват теза и данни, че именно този въпрос скарва  Й.Сталин и Г.Димитров и затова късно след "народния съд" пристига от СССР двойник ?
      Професор Благой Шклифов, изследвал тези лингвистични спорове, умира в болница през септември 2003г. след " катастрофа"....
      Шест месеца след като излиза  от печат книгата му "За разширението на диалектната основа на българския книжовен език и неговото обновление"  с  подзаглавие:  "Македонската " азбука и книжовна норма са нелегитимни " ...
 
           Приятелят Му, доц.Ламбо Кючуков, Зам.Минисрър на образованието, 9 години по-рано директно си бе застрелян затова, че потърси    милионите долари, заделени през 1986г. за изследвания и издания в СУ на тази тема чрез интерактивна образователна програма!   Вместо подобни да са темите на журналистическите разследвания и научни дискусии  в  предавания като "История БГ", " Вяра и общество",  тези теми сякаш са табу. "Журналистът", който игнорираше тези теми стана политик и то в коя партия ?
 
            Пресен  пример е от тази година.  За ролите на "авторитетна месирка"  се кандидатираха няколко  българи. Изяви се журналистка евродепутат!
      Дирижирано с палка, се включи оркестър - стадо от  "Евранет" подкрепяни с кохорта чакаща власт и пари. И то точно за да дообясни,че в България е беззаконие и че не и трябват  европейски пари,  защото ...(няма да ги харчи  Нейната  партия ) Първо трябва да свалим тези които крадат " европейските" пари...Без дума за европейската и световна  корупция, експортирани и до България!  И започна    Прокламация и стимулиране отвън и отвътре на анархия: оставки, избори, спиране на разследвания, палежи на Сакралната и тъжна дата 02.09.2020 ...и то в условия на неясна ПАНДЕМИЯ!  КАК?
 
         На първо място  с помощта на БНТ и БНР, започна две години по-рано РАЗДУХВАНЕ НА 
            - "майки в черно" пред НС " системата ни убива ";
            -  псевдоконфликт  Президент/ шеф на управляваща парламентарна група!
         ПОЛОЖИТЕЛНО бе, че в БНТ дойде Българин, независим ( затова и му искат оставката и на него),
         ПОЛОЖИТЕЛНО бе, че Премиер и Ръководител на Партия ГЕРБ изхвърли от власта заместника си  Цветан Цветанов, нанесъл на България и ГЕРБ не една вреда!
         Моят Заместник  в Управителния съвет на ЕДИНЕНИЕ ДЕН, ЗАСЛУЖИЛИЯ АРТИСТ Николай Николаев, написа  книга за политическия "зоопарк" във власт и медии, осъди една "месирка". Затова  три пъти бе БИТ, последните два   пребит така, че месеци по-късно ни напусна и той.
               
              Не само биячите могат да пребиват и убиват. Журналистите също могат. Могат, волно или неволно, дори свои колеги. Такъв е случаят, когато доблестната  Зоя Димитрова тръгна да дава информация за корупция при Премиер Станишев и Министрите   му! ДИРЕКТОРКАТА на Пресцентъра на МВР, Диана Янкулова ги прикриваше, премълчавайки истината за отхвърлена инвестиция  от един милиард долара за български патенти, за да спечелим някой си няколко милиона от джоба на ВСЕКИ БЪЛГАРИН!
             Заслужилата Паметник (заедно с колежката си Мария Николаева, само за една челна статия от 1999г. във в.168часа) журналистка Димитрова, притисната с разследване и дело скоропостижно си отиде от този свят и Тя !?
             
             Пазителите на България ведно с Архангел Михаил, не само я пазят, но и наказват СТРОГО .
             Поклон и пред тези заблудени, които си мислеха,че ще са безнаказани.
 
               БОП-3 , 07.11.2020 Архангелова Задушница 
 
               
 

Изпращане на съобщение

you tube prof.Jelev

Презентации

0334971
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
221
447
221
8734
16811
334971
Your IP: 3.237.0.109
2022-09-25 19:36

В момента има 35  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

МУЗИКА

strelki

Актуални политически коментари

Макензи Скот

 
 
Специални поздравления И БРАТСКА МОЛИТВА НА БЛАГОДАРНОСТТА  за ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ ПРЕЗ 2020
както на Сестрите и Братята Дарили Време и средства !
 
 
 

 

Банка  ДСК

 

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА 

Име на клиента ДОБРУВАЩО ЕДИНЕНИЕ ЗА НАРОДИТЕ/ДЕН/
ЕГН 175976180
Адрес Младост 4  бл417 вх1 ет 8  ап31  София
Приложение/Сметка 02/0000000025903021
Валута BGN
IBAN  BG78STSA93000025903021
BIC STSABGSF
 
 

 

DSK bank

 

BANK ACCOUNT IN EURO 

Customer name DOBRUVASHTO  EDINENIE ZA NARODITE DEN
ЕГН(pin) 175976180
Address MLADOST 4 BL417 VH 1 ET 8   AP31
Account 02/0000000027092126
Currency EUR
IBAN  BG79STSA93000027092126
BIC STSABGSF
 
Собствените и дарените средства ще ПРОДЪЛЖИМ да насочваме   за най- спешните задачи :
         1/ Чистене на ВЪЗДУХА около ЗЕМЯТА, произвеждайки зелена Енергия от водните пари - ПРОЕКТ : " 4 МИЛИОНА ИМПЛОЗИВНИ ФОНТАНИ"на база откритията на Виктор Шаубергер и Илия Вълков.
         2/ СМЕКЧАВАНЕ И ОТЛАГАНЕ на мировия трус , разкривайки и прилагайки  Указанията в Третото Пророчество от Фатима - Португалия 1917 г.
         3/ Разпространение и прилагане на Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов)  по Указанието Му ( "както Теменужките ") в последователността : България ;Русия; Германия ; Израел и Света.
 
 " Заб. Който дари по банков път от страната над 50лв , а от чужбина над 50евро, ще получи на изпратения ни адрес мостри от поне : 50 двойни шифрирани стикери ;  на наши издания ; на продукти от спектъра на дейност на фирмите които ни подпомагат. ( За последните , при професионален интерес, изпратете майл , за евентуален комисионен    договор за  насочен/ осигурен от Вас клиент, или друг вид бизнес отношения   представителство , J/P , J/V .) "

Търсене