Печат

 Скъпи Българки и Българи, последователи на Учителя, преди дни, на 9 Април 2021, FERMILAB  BATAVIA / ILL USA чрез Старши изследователя Chris Polly съобщи за " нова Физика , на базата изследванията по проект Muon-2. Тази частица/елемент не дава покой на учените  от 1936 г. От тогава и Учителя говори за нея, Учи професорите Илия Вълков и Стефан Найденов как да ИЗОБРЕТЯТ ПРИЛОЖЕНИЯТА И, ЗА ДА ИЗХВЪРЛИМ ЧЕРНИТЕ ГОРИВА (но бяха спрени).
 
    Само на пръв поглед, научното откритие от Фермилаб е без връзка с Учението на Петър Дънов и с България. Учителят е разяснил, че  има три  вида води, че  вътре в молекулата на водата има ТРЕТИ ЕЛЕМЕНТ, не в една беседи !
 
    НАША ЗАДАЧА Е да я разясним и ПРИЛОЖИМ НЕОБЯТНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ТРИТЕ  ВИДА ВОДИ и ТРЕТИЯ ЕЛЕМЕНТ изпълнил всемира като ЕТЕР !(според Нютон или "нютоний", наречен от Менделеев в чест на Нютон !!).
 
    С тях и Учението можем да почистим Въздуха, Водата, Земята, можем да отложим и смекчим УНИЩОЖИТЕЛНИТЕ КАТАКЛИЗМИ КОИТО ПРИБЛИЖАВАТ !
 
    Без връзка изглеждаше и изявлението на А.Айнщайн, за ПРЕКЛОНЕНИЕТО Му пред  УЧИТЕЛЯ БЕИНСА ДУНО-ПЕТЪР ДЪНОВ ОТ БЪЛГАРИЯ. То бе представено на 14 март 1 989г. от " Radio difusion francaise" по повод 110 г. от рождението на гениалния физик. Оказва се, че дори само Музиката на Учителя, доставяна на Алберт Айнщайн от аспиранта Му, българския проф.Зайков, е била достатъчна да 
 Учи Айнщайн .
     ПЪРВАТА КРАЧКА  КОЯТО МОЖЕМ И ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ Е ТАЗИ МУЗИКА И ПАНЕВРИТМИЯТА ДА ВНЕДРИМ В УЧИЛИЩАТА И СРЕД БЛИЖНИТЕ СИ!
 
     Братя и Сестри, не случайно на ,,най-трудното число 18 Април": си отива Айнщайн, а на тази дата правим ИЗВЪНРЕДНО СЪБРАНИЕ НА ОБЩЕСТВО БЯЛО БРАТСТВО!
     ЕЛАТЕ  в Стара Загора ДА ЧУЕТЕ НАШИТЕ МНЕНИЯ И КАКВО ТЪРПИМ НАД 20 Години, ДА ПРОСТИМ на нашите " паднали ангели " и да ЗАПОЧНЕМ ДА ОПАЗВАМЕ БЪЛГАРИЯ И Света, чрез Учението. (На желаещите ще даря по :  няколко от уникалните Блок-марки с Учителя ; структуриращи водата в тялото кинеграми и разясня J/P за стартралия проект за фонтаните )
 
 
          ПоЗдрави  Живко Желев , учещ се от Учителя 24 години
 
П.П.
  1/ НИЕ от  ЕДИНЕНИЕ  ДЕН успяхме в Българския и Европарламент да изразим нашето преклонение с пет изложби и научни симпозиуми .
ДЕМОНСТРИРАХМЕ с тези изложби ЧАСТИ от приложенията от  Учението на Беинса Дуно  които са ФУНДАМЕНТАЛНИ ЗА СПАСЕНИЕТО НА СВЕТА. С това убедихме Министерството на транспорта и МС по  повод 150 г.от рождението на  Учителя да бъде издадена Държавната
 марка  на Република България с Признанието на великия физик :