Скъпи Сънародници,
 
в т.ч. и бъдещи  Депутати, Президент и нов Министерски Съвет,
 
не бъдете като ген.Радев, пречещ на българските иновации, имащ неистово желание отново да
властвува, без дори да можа да стане за 5 години достоен Президент на всички Българи!
 
    " С Вас Съм "!?! Къде и кога бяхте с нас, генерал  Радев?
 
 
        1 / Вие не подкрепихте  70 годишния труд в НАУКАТА на Българи по ТРИ ОТКРИТИЯ за ВОДАТА  в т.ч.  два нови енергийни  МЕТОДА получаване на ЕВТИНИ СИНЯ ЕНЕРГИЯ и ПОЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА,    (От И С ВОДА ) на професорите :   Илия Вълков, Стефан Найденов и Антон Антонов !
        Двукратно и Лично полския Президент Г-н А. Дуда задели време за тях, И ТВЪРДО в ЕС ПОИСКА ВРЕМЕ за внедряване, а Вие не! 
 
   
 
 
(Молим авторът на тази снимка да ни се обади и получи своя хонорар)
     
Видно е на снимката от срещата ни 2018г. в полския културен Център! Той лично получава, а Вие НЕ  ПОЖЕЛАХТЕ (!?)   материалите за тези открития. Главният Ви Секретар Д.Стоянов двукратно бе запознат  с тях на целеви срещи  -   НИКАКВА РЕАКЦИЯ ОТ ВАША СТРАНА!  Въпреки 4-те докладни  НЕ ЗАДЕЛИХТЕ И МИНУТА , да  разгледате  ПРЕДЛОЖЕНИЯТА И ТЕХНОЛОГИИТЕ, С КОИТО МОЖЕМ ДА ОТЛОЖИМ И УДЪЛЖИМ живота на българските ТЕЦ И ДА ПОЧИСТВАМЕ ВЪЗДУХА В ГРАДОВЕТЕ С БЪЛГАРСКИ ПАТЕНТОВАНИ  ИНОВАЦИИ ! 
 
      2/ Материалите от т.1 , предадени на Гл.Секретар и адресирани до Вас, в т.ч. и тези от двете Научни конференции  и Български Изложби за Нанотехнологии в Европарламента, ПРЯКО ЗАСЯГАЩИ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ, не бяха стигнали до Секретаря по национална сигурност ген.Стефан Янев ?
      Останахме убедени в това, след срещата ни със служебния Премиер по повод корекцията на Планът за възстановяване, предаден  преди седмици в ЕС. ОТНОВО ( както и при подготовката на ОП-НОИР ), тези фундаментални решения за българската  икономика   и здраве на гражданите не бяха включени за финансиране, заради непознаване и липса на време !
 
 
         
 
 
На снимката , след срещата със служебния Премиер на професорите в областа на нанотехнологиите Ивайло Рангелов и Живко Желев, пред  картината изразяваща по пророчествата на Ванга и У.Д.ГАН " вземане на решения при следващия обществен строй". С тази картина и действуващи  машини , вече работещи в секретни обекти в България, САЩ, Германия, те заедно  с ЕНП, ГЕРБ и ДЕН през Февр.2012 г. обясняваха древни и съвременни  Български нанотехнологии .         
 
      3/ По време на 7 дневната изложба в Брюксел, г-жа Зам.Президент Йотова минаваше покрай българската изложба в ЕП, но не спря и за минута да се запознае с представените иновации, а през цял месец май/юни 2018 това не направи и г-н Радев, когато изложбата  бе повторена в нашето Народно Събрание...
 
      Не сте с нас, досега г-н Генерал Радев и г-жо Йотова, а ако случайно Ви преизберат НЕ ВЯРВАМ да се промените ?
      
          Бъдещи нови политици, не бъдете като тях, а ВЯРВАЙТЕ ВЪВ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ и българските наука и култура ! Потърсете кой е най-издавания български Философ и Учител по цял свят, от когото се учи дори А.Айнщайн, а ако прочетете и няколко негови книги, ще научите как по-лесно да  изпълните обещания и дълг пред народа си.
 
               ПоЗдрави 10 Ноември 2021 г.,
 
            33 години от принудителната оставка на покойния държавен глава Тодор Живков.Той се опита да задържи за България   цяла година -до 10 Ноември 1989 г.,  МНОГОМИЛИАРДНИТЕ като стойност научни тайни и артефакти, изнесени на 26 Август при "пожара" на ЦК от подземните лаборатории, складове и  коридори през товарния изход на БНБ ...
         
       
0216727
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
274
460
2107
734
13553
216727
Your IP: 18.212.120.195
2021-12-02 12:25

В момента има 15  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

Актуални политически коментари

Макензи Скот

 
 
Специални поздравления И БРАТСКА МОЛИТВА НА БЛАГОДАРНОСТТА  за ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ ПРЕЗ 2020
както на Сестрите и Братята Дарили Време и средства !
 
 
 

 

Банка  ДСК

 

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА 

Име на клиента ДОБРУВАЩО ЕДИНЕНИЕ ЗА НАРОДИТЕ/ДЕН/
ЕГН 175976180
Адрес Младост 4  бл417 вх1 ет 8  ап31  София
Приложение/Сметка 02/0000000025903021
Валута BGN
IBAN  BG78STSA93000025903021
BIC STSABGSF
 
 

 

DSK bank

 

BANK ACCOUNT IN EURO 

Customer name DOBRUVASHTO  EDINENIE ZA NARODITE DEN
ЕГН(pin) 175976180
Address MLADOST 4 BL417 VH 1 ET 8   AP31
Account 02/0000000027092126
Currency EUR
IBAN  BG79STSA93000027092126
BIC STSABGSF
 
Собствените и дарените средства ще ПРОДЪЛЖИМ да насочваме   за най- спешните задачи :
         1/ Чистене на ВЪЗДУХА около ЗЕМЯТА, произвеждайки зелена Енергия от водните пари - ПРОЕКТ : " 4 МИЛИОНА ИМПЛОЗИВНИ ФОНТАНИ"на база откритията на Виктор Шаубергер и Илия Вълков.
         2/ СМЕКЧАВАНЕ И ОТЛАГАНЕ на мировия трус , разкривайки и прилагайки  Указанията в Третото Пророчество от Фатима - Португалия 1917 г.
         3/ Разпространение и прилагане на Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов)  по Указанието Му ( "както Теменужките ") в последователността : България ;Русия; Германия ; Израел и Света.
 
 " Заб. Който дари по банков път от страната над 50лв , а от чужбина над 50евро, ще получи на изпратения ни адрес мостри от поне : 50 двойни шифрирани стикери ;  на наши издания ; на продукти от спектъра на дейност на фирмите които ни подпомагат. ( За последните , при професионален интерес, изпратете майл , за евентуален комисионен    договор за  насочен/ осигурен от Вас клиент, или друг вид бизнес отношения   представителство , J/P , J/V .) "

Търсене