Печат

  100 - годишния ЦиКъл

БОП ( Бащино Обръщение към Последователите )

 

 

Промените в центъра на пентаграма  и сменените места на Б, У и Ж , са според беседа от 18.08.1914г.


   " 100 представлява съвършенството. Числото 100 е число на ангелите, общение с 
ангелите и светците " ни учи , пребиваващият 80г. Елохим в България Беинса- Учителят. 

    Да резонираме с Времето и да се учим от Паметта на Циклите Му , ни учи не само Учителя ! Можем да види този Урок във Формата на ДНК-то ни , да Чуем Великият ни Васил Левски , че времето е в нас ! Но ако си напрегнем слуха и събудим ума ще чуем  ОНОВА ПОСЛЕДНО  : " Н А Р О Д Е Е Е ! ! ! ! ! " Можем и да Го разберем !?

     Ето защо, на 21-ви Дек. 21-ва година на 21-ви ВЕК , ще припомним !  Днес се на вършват 100 години от ПОСЛЕДНИТЕ МНОГОКРАТНИТЕ ПОСЛАНИЯ С " 21 "  ( 3 х 7 - Седемте Духове , Се демте Лъча, Седемте Съзвучия ) давани през 1921г. от  Учителя . НЕ  РАЗБИРАМЕ ЗНАЧЕНИЕТО ИМ ЗА БЪЛГАРИЯ И СВЕТА , НЕ ГИ И ИЗПЪЛНЯВАМЕ .

      Особено т.н. "ОББ " и Управителният му Съвет.

     Ето началото на едно кратко писъмце на Учителя до Братята И.Каишев и П.Камбуров точно от преди 100 години (21 Дек.1921г.) В две изречения Той резюмира ЦЕЛИЯТ 45 ДНЕВЕН СПОР-РАЗЯСНЕНИЕ С първата БУКВА от Глаголицата на Свети Кирил с Кардиналите в Италия .То започва така :

      " Любезни Кольо и Петре ,

   Получих писмото Ви . Засега използувайте ВРЕМЕТО (увеличението е мой грях) за ваше добро, в умствено и духовно отношение е растете."

    Има в България не едно ДЕТЕ - АНГЕЛ , които Растат с ДВЕТЕ СИ КРИЛЦА В " УМСТВЕНО И ДУХОВНО " ОТНОШЕНИЕ ! Поздравявам Ги , Прекланям им се и им Благодаря за Ангелския концерт който изнесоха на 19.12.2021 в Залата на ул  " Цар Симеон 280 ".

    ДА СИ ПОЖЕЛАЕМ ТАЗИ ГОДИНА , ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ДА ЧУЕМ ТЕЗИ АНГЕЛИ И ТАЗИ МУЗИКА, В ЗАЛА БЪЛГАРИЯ ! ОТ ТАМ ЩЕ започнат да  ГИ ЧУВАТ ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ И ГОЛЕМИ ДВОРЦИ НА МУЗИКАТА и ХОР,РА ,подготвяни векове за ТАКОВА РОЖДЕСТВО !

  Коледни и Новогодишни ПоЗдрави, ОТ ДОБРУВАЩОТО ЕДИНЕНИЕ ЗА НАРОДИТЕ , ДЕН.( и от един грешен ж.ж.)