Българският народ празнува 137 години от Съединението

 

  

 

 

                 

 

 

 На 06/18 септември (по стар/нов стил) българският народ ще празнува 137 години от Съединението на Източна Румелия с Княжество България.
   В условията на небивало вътрешно разделение и международно противопоставяне. В условията на действащи и разрастващи се кризи: енергийни, икономически, милитарни, пропагандни, екологични.
  Какви са резервите -  непреходни и настоящи - и как да ги използваме  не само за оцеляване, но за да изпълни нашият народ  достойно Мисията си .
  Българите са избрани за своята Мисия отпреди 5500 години според Учителя - Елохим - Петър Дънов - Беинса Дуно, като той дава стъпките и средствата за нейното осъществяване.
   Ето как можем да степенуваме тези резерви :

       1/  Наука и Възпитание

   Съгласно Учението по държавните медии и в училища, даващи възможност за изява на капитал Nо1 на България  - децата ни като интелект, ерудиция, талант.

Да градим с Любов новия Човек, започвайки от Утробата на Всяка бъдеща майка и за всички Хора по света, със Слово, музика, танци, формули, природосъобразен живот.

   Свещените танци Паневритмия и българските хора е хубаво да се изучават във всички ясли и училища, за да се промени постепенно енергията на нацията и да се възстанови сакралната връзка на българите с предците чрез чистотата на детските души.

       2/  Да заменим черните горива  въглища, нефт, газ, газ от "меките скали"(шистов) чрез почистваща и от  атмосферата енергия !

   Учителят дава разяснения и как да се внедри тази замяна, като уточнява, че пътят за реализацията е скрит в Учението  (" скрит,  за да не ви го открадат и приложат за друго").
   Насочва четящите Го учени, че във водата има три вида води, а във водната молекула има Трети елемент. ( Нютон го нарича  "етер”, Менделеев го назовава в негова чест "Нютоний, а сега учените го детерминират "х-бозон" ...)

 БЪЛГАРИ ОТКРИХА ПЪРВИТЕ ТРИ ТИПА "СИНЯ ЕНЕРГИЯ" и след 50 - годишно преследване (и убийства ) на тези новатори те вече я внедряват.

       3/ " Да приложим  Свещените си Език и Култура и тяхното скрито положително въздействие на Геоценезната Си  българска земя за Добруване на всички народи .

      Как  от приложението на стотиците заръки, дадени в 7-те хиляди беседи, до изпълнението на закона за ОПУЛЕНСА ( раздаване на над 10% от приходите за нуждаещи се ) като Път за управляващи  и общество по повод 24 май през 1938г. Учителят Просвещава чрез Райко Алексиев къде е Силата - в ЕДИНЕНИЕТО и уточнява с текст .

 

            Нека ни е честит Празникът на Единението !  Нека знаем, че и в Република България, и по света има още много българи, чийто Път може да бъде този на Единението и горди да разнасят не само културните, но и промишлени родни достижения .

 

   Примери за реализация по точка 2 и 3 могат да бъдат двете световно доказани фирми от сайтовете им съответно в енергетика и сигурност чрез стеганография :


                www.green- innovation.bg
                www.keit.bg

          

                    
        

 

 

Изпращане на съобщение

you tube prof.Jelev

Презентации

0334989
Днес
Вчера
Тази седмица
Този месец
Предишния месец
Общо
239
447
239
8752
16811
334989
Your IP: 3.237.0.109
2022-09-25 19:55

В момента има 44  гости и няма потребители и в сайта

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

МУЗИКА

strelki

Актуални политически коментари

Макензи Скот

 
 
Специални поздравления И БРАТСКА МОЛИТВА НА БЛАГОДАРНОСТТА  за ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ ПРЕЗ 2020
както на Сестрите и Братята Дарили Време и средства !
 
 
 

 

Банка  ДСК

 

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА 

Име на клиента ДОБРУВАЩО ЕДИНЕНИЕ ЗА НАРОДИТЕ/ДЕН/
ЕГН 175976180
Адрес Младост 4  бл417 вх1 ет 8  ап31  София
Приложение/Сметка 02/0000000025903021
Валута BGN
IBAN  BG78STSA93000025903021
BIC STSABGSF
 
 

 

DSK bank

 

BANK ACCOUNT IN EURO 

Customer name DOBRUVASHTO  EDINENIE ZA NARODITE DEN
ЕГН(pin) 175976180
Address MLADOST 4 BL417 VH 1 ET 8   AP31
Account 02/0000000027092126
Currency EUR
IBAN  BG79STSA93000027092126
BIC STSABGSF
 
Собствените и дарените средства ще ПРОДЪЛЖИМ да насочваме   за най- спешните задачи :
         1/ Чистене на ВЪЗДУХА около ЗЕМЯТА, произвеждайки зелена Енергия от водните пари - ПРОЕКТ : " 4 МИЛИОНА ИМПЛОЗИВНИ ФОНТАНИ"на база откритията на Виктор Шаубергер и Илия Вълков.
         2/ СМЕКЧАВАНЕ И ОТЛАГАНЕ на мировия трус , разкривайки и прилагайки  Указанията в Третото Пророчество от Фатима - Португалия 1917 г.
         3/ Разпространение и прилагане на Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов)  по Указанието Му ( "както Теменужките ") в последователността : България ;Русия; Германия ; Израел и Света.
 
 " Заб. Който дари по банков път от страната над 50лв , а от чужбина над 50евро, ще получи на изпратения ни адрес мостри от поне : 50 двойни шифрирани стикери ;  на наши издания ; на продукти от спектъра на дейност на фирмите които ни подпомагат. ( За последните , при професионален интерес, изпратете майл , за евентуален комисионен    договор за  насочен/ осигурен от Вас клиент, или друг вид бизнес отношения   представителство , J/P , J/V .) "

Търсене