Как да усилим РЯЗКО имунната си система ?

Как всеки може РЯЗКО да усили:

 

"а"-имунната СИ* система ;

"б"интегралната СИ* интелигентност ; 

"съ"ролята на България в света,чрез Учението 

 " Това е първата от три лекции препоръчващи Формули и практики по Учителя   ( I-ва за Личност, II-ра за Народ, III-та за Човечеството)"​ 

 

 
ПоЗнанието иде след като приложим Знанието, изпитаме Го върху себе си.
 
Знанието е подредена Ин,Фор,Ма,Ция.
 
ТО е  Рожба на Науката и Възпитанието - изгражда Фор'Ма. За Човека Тя е МисълФорма"
 
Две МисълФорми на Унищожение :
Стара,над 100 и нова под 10 годишни.
Файл:Красная стрелка вниз.png — Википедия
 ПАМЕВРИТМИЯ - Фор'Ма на ВЪЗРАЖДАНЕТО : 
 
ДРЕВНА , КОЗМИЧМА И ОСЪВРЕМЕНЕНА , ДАР ЧРЕЗ БЪЛГАРИТЕ ЗА СВЕТА.
Корона Вирус,
 МисълФорма с ок.ДВА пъти
по - голям обем от предишните 
 
 
Изпитва връзките в Род и НаРод , но 
" подготвя " новия Обществен строй
Напомня за двете безсмислени войни
и предупреждава !
 
 
 Тази МисълФорма убива с микро и макро размера Си
 Свещеното ВъзРаждане , чрез система от окултни танци - ПАНЕВРИТМИЯ ,
 
ежегодно 19-21  Август, 7-те Рилски Езера ,Рила, България
 
 
Фор'Ма на

УНИЩОЖЕНИЕТО !!!

Фор'Ма на

ВЪЗРАЖДАНЕТО !!!

 

 Ако всеки Българин започне да усилва имунната СИ* система "а" и интегралната СИ* интелигентност "б" , то РЯЗКО ще увеличи материалното СИ* благосъстояние "съ" ! Последното ще стане чрез усилващата се роля на България в света, в която с ЕДИНЕНИЕ у нас и сред Диаспората ни , ще изпълняваме задачата СИ* , поставена от Беинса Дуно.

 Възможно ли е това да се осъществи в кратък ( до 2г.) срок ? Отговорът  е категорично "ДА" защото ВРЕМЕТО на 2020 година Е ДОБРО !!!

ДОБРО Е, ЗАЩОТО ПРЕЗ   2020-ТА ИМАМЕ  НАЧАЛА НА ВЪЗРАЖДАНИЯ ОТ ПЕТ ПЕРИОДА : Зодиакалния- ок.25000 год. и Слънчевия - ок.2500год. -

  (ОБЩО начало 02.02/2020 г. ; ЗЕМНИЯ ок.1 годишния - начало 20.03.2020 ;  БИОЛОГИЧНИЯ ок . 1/12 годишния (Лунен) - 24.03.2020. Петият предстои.

   МНОГОКРАТНО УЧИТЕЛЯ  ни учи, че " неща да захващате на млада луна , а на разсип луна да завършвате стари ". Как и кога да ползваме тези добри времена ?

Учителят  дава три  собствено композирани песни за тези важни космични закони. И с тази цел озвучаваме настоящия материал. Колко са Важни тези "козмични закони " ?

Учителя дава пример в първите дни след Нападението на Хитлер над СССР:

Че Хитлер "ще изгуби войната с/у Русия - започна я на разсип Луна "

   Сега е Добро Време и по пълнещата се  Луна , и по другите ТРИ  Периода за най-актуалната  стъпка, която може да направи всеки Българин !!!

За да е готов за НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПЕРИОД , ПЕТИЯТ,  в който също предстои Възраждане през тази 2020 г.

 

   Коя е тази малка КРАЧКА ?

 

Само (!) да ЗАПОЧНЕ (!) ДА ИЗУЧАВА  и Прилага ВТОРОТО решение  а2+ б2 = съ2 на Питагоровата теорема ! То бе  разшифровано от Учителя преди 101  години с две беседи чрез част от древния знак на Водата "Y" . Виж филма на Христо Вътев и лекцията на проф. Живко Желев 19.09.2019 YouTube :

"Общото межде двете беседи  Мировата любов и Козмичмата обич"- послучай 100 години от изнасянето им във В.Търново.

Препоръчваме всеки Да ТРЪГНЕ да търси и другите   5 стенографски скрити (с общия код от всички свещени книги !!!)  в Питагоровата теорема значения. Да  опитва да Ги прилага , както ги е разбрал сам, или научил от Учението - там са дадени ВСИЧКИТЕ и всеки може да достига сам до тях !?!

    КАК  практически да ТРЪГНЕМ да усилваме  имунната си система ? 

Паралелно с Духовни (Ян) и  Земни (Ин) Практики.

Тези практики трябва да са в Хармония ! ТЯ идва с плавно доминиращи се Двуразмерни Ян и Ин , периодично една над друга . Доминацията на Ян или Ин трябва да е с честотата на Третия, Четвъртия и Петия Период(Т) ! Смяната на доминацията  е възможна само по пътя на и  чрез формата на третия от седемте  знака формиращи символа ДАО -  Едноразмерната СИНУСОИДА !!! Нейната Сила първи  РаАзБиРа (получаАВВА) И МАСОВО ВНЕДРЯВА (чрез променливия ток) Посветения Никола Тесла !??

 Съгласно Учението на БогаНатар/ЛИ БОЯН /Лао Дзе и загадъчната негова философия от Т(Д)АО Дъ Кинг , третия Знак е времето и промените. 

 Нека на първо  място да разгледаме ДУХОВНИТЕ ПРАКТИКИ , взети от Учението.Изпитвал съм ги : някои над 34 и 20 години, някои над 15,10 и 5  години със  Стотици хиляди Души – започвайки  от себе СИ" и стигайки до клиентите на закритата ми от DEEP STATE фирма "Секюри Марк ООД". Вижте част от резюмета на изследванията ни с проф.В.Орбецова , проф.А.Антонов и Доцентите Т.Христова и С.Везенков публикувани от 2004 г. и представени на световни форуми във Сайта www.edinenieden.bg - звездата на съгласието - курсивите в зелено "виж".

  Предлагам Ви стъпки от изпитаните Духовни Практики :

 

- всяка от :  6-те хиляди беседи ; стотиците песни , формули и молитви от Учението на Петър Дънов/Беинса Дуно е такава стъпка

- силата на добрите СИ* Мисли , изпратени  към Водата която пиете, храната която ядете ( сега към лекарствата които вземате )

- Приемете първо като идея вегетарианството или веганството ако сте вегетарианка/вегетарианец. И започнете постепенно.

 - формулите и БЕСЕДИТЕ И общото в Тях  ; МОЛИТВИТЕ , дадени ни ОСОБЕНО в периода 1918 - 1925 г. (те са особено силни и са дадени за

СЕГАШНИЯ ПЕРИОД 2018-2025 ) 

 

Вирусолог No 1 , Нобелиста Проф. Люк Монтание , открил вируса на СПИН в курорта Пампорово- 09-15.09.2014г. 
   СВЕТОВНА НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ " ФИЗИКА,ХИМИЯ И БИОЛОГИЯ НА ВОДАТА" Хотел Орловец. 
 
 
   П-лят на УС ПРОФ.Ж.Желев и Завеждащ Реклама Д-р Г.Стоева на ЕДИНЕНИЕ  ДЕН, 
представят френско- български Учебник и изследвания от 1869 година !

 

 

 виж :  Формулата в Портал 12 ,която бе дадена на 15.03. 2020;   трите филма от сайта на ЕДИНЕНИЕ ДЕН  под рубриката YouTube

   -като  търсите и реализирате ВАШИЯТ ИДЕАЛ ,  "ще се научите да мислите"  за да "бъдете щастливи"!

Виж Беседата  на Учителя  "Да мисли"

   -да МИСЛИТЕ КАТО  БЪЛГАРИН  ЗА СВЕТА- Виж филма  от 2020 , финансиран от Правителството   и от  ЕДИНЕНИЕ ДЕН - www.edinenieden.bg за инж.Иван ШЕСТАКОВ , Приложил ЗаРъката на Учителя.

 

  КАК ТРЯБВА ДА МИСЛИ БЪЛГАРИНА : ДА СПАСЯВА СВЕТА.

 

    -  да структурирате водата си (най-малко в прозрачна чаша с прилепени свещени знаци , която да  държите около 5 минути между дланите си преди да я изпиете)

    - слушайте качествена музика  в къщи ( най - добре от СD и уредба hi-fi ) подбрана Ваша любима ( не "метал" и малък процент бързоритмична).Най-добра за СЕГА Окултна от Учителя и окултната на  ОРГИНАЛНИЯ СЪСТАВ 'Йоан Кукузел" ; хитовите Народни песни.

      - носете български шевици ,  носете свещени образи и форми (3D икони, Ваши или семейни бижута, амулети) винаги с ВАС.

 

     Какъв МОЖЕ И ще бъде  резултатът ? ЗАВИСИ НАЙ-ВЕЧЕ ОТ ВАС САМИТЕ : КАК ЧИСТИТЕ КАРМАТА СИ, КАКВА ДИХАРМА ИМАТЕ И СИ* СЪЗДАВАТЕ   С Е Г А !!!

Ето какво ни говорят Библията и Учителят за този резултат: 

  "Младостта ти се подновява като на орел...И ще ви въздам годините,които изпояде скакалецът."...виж книгата

   "Завета на цветните лъчи на светлината" Зелените лъчи, Вечният Дух, ",Възраждане"

   Имунната Ви система рязко може да се усили чрез : АКТИВИРАНИТЕ от Вас червени кръвни телца и Мъртвата Вода в тялото ви, ще унищожават  вируси и бактерии , удължавайки живота ви.

"Изпоядените години "от лоши мисли , действия, бактерии, вируси ,създадени от "скакалецът /рептил"…?) за всеки от нас са ок 50% от планираните ни. 

  Напредналите Ученици на Учителя са Хиляди , много от които и сега в  дълбока старост са в  пълна работоспособност. Те  ще бъдат "заобиколени "от Корона Вирус.

   Предлагам Ви и изпитани стъпки от Физическите Практики:

  - спазвайте всяка препоръка от стандартната медицина, особено тези ,които са в синхрон с народната и окултна медицини, както и даваните сега от кризисния щаб  срещу корона Вирус.  Проверявайте в аптеките лекарствата си срещу фалшификати , дори само чрез ВЕРИФИКАЦИЯТА им по приетия от ЕС преди година метод

(несравнимо по-съвършения български метод на АУТЕНТИФИКАЦИЯ, бе отхвърлен за лекарства , въпреки че 7 страни от ЕС и САЩ от 10 години са закупили машини  и софтуер за  защита на лични карти и паспорти. Комисията по здравеопазване на ЕС не прие българския метод за  защита на лекарства. И то при официално признание от ЕС , че фалшивите лекове са "около" 4%...) За метода виж www.kejt.bg-

  - започнете да правите сутрин 5-те "Тибетски"( прабългарски) Упражнения !

 - започнете да изучавате Орфеевото Винопеене, да Го практикувате и да се Любите след "кръщаването" на виното, мечтаейки да ИзЖивееТе Орфеевата мистерия  Тант(г)Ра!

 

 

 
1-ви Март 2019 с. Устина , сред лозята на едноименната Изба, след демонстрирано Орфеево Винопеене.
( Очакваме Филма от БНТ , заснет в с.Устино, и в Берлин, и ЕВр.Парламент,двукратно в нашия Парламент...)
 
.

  

Този Ритуал е от преди 33 века, хилядолетноВсяка неделя Тайнството се прилага в Християнството. Разкриването МуКато Философия и прилагане на Практика във Възпитанието , и Науката ,издига  не само икономиката но и Името на България .

 

 

- подгответе се поне МИСЛОВНО : да се НАУЧИТЕ ДА преживявате  и опознаете най-съвършенната Физическа и Духовна Практика ПАНЕВРИТМИЯТА !

(Ако Я познавате, да опознаете Радостта , когато сте Учител по Паневритмия на Дете или на клас в училище, или Я играете с Ваши Деца, Внуци, Правнуци ! )

 

Допълнителни разяснения за символите:

  

СИ* Сричка, глаголна форма, Глаголическото им изписване В  ЕДИНЕНИЕ (графична сума) дава последната буква от Свещенната Глаголица. Двата елемента  (триъгълник и кръг ) са подробно разяснени от Учителя . Ползувани са и от Светите Кирил и Методи, при оборването на Триезичната Теория  преди 12 ВЕКА !

 

"а"- Имунната система, подразбирай Устойчивост на всяко "Зло и лукаво помишление "

 

"б" - интегрална интелигентност, подразбирай Общение със " СЕДЕМТЕ ДУХОВЕ, СЕДЕМТЕ ЛЪЧИ, СЕДЕМТЕ СЪЗВУЧИЯ "

 

"съ"- е оная буква/сричка ,  която трябва да се обособи В Националния ни лозунг ,като се изписва "СЪ ЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ' СИЛАТА" . С тази промяна

         МОЖЕ И ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ВРЪЩАНЕТО на БУКВИТЕ ПАЗИТЕЛКИ НА БЪЛГАРИЯ И ВЪЗДИГАНЕТО И' , както ни УЧИ ТОЙ ,  БЕИНСА ДУНО !!!

""

 

 

 

Благодари за търпението Ж.Ж.

Имплозия

(почистване на въздуха)

 

 
 
Специални поздравления И БРАТСКА МОЛИТВА НА БЛАГОДАРНОСТТА  за ВСИЧКИ ДАРИТЕЛИ ПРЕЗ 2021
както на Сестрите и Братята Дарили Време и средства !
 
 
 

 

Банка  ДСК

 

БАНКОВА СМЕТКА В ЛЕВА 

Име на клиента ДОБРУВАЩО ЕДИНЕНИЕ ЗА НАРОДИТЕ/ДЕН/
ЕГН 175976180
Адрес Младост 4  бл417 вх1 ет 8  ап31  София
Приложение/Сметка 02/0000000025903021
Валута BGN
IBAN  BG78STSA93000025903021
BIC STSABGSF
 
 

 

DSK bank

 

BANK ACCOUNT IN EURO 

Customer name DOBRUVASHTO  EDINENIE ZA NARODITE DEN
ЕГН(pin) 175976180
Address MLADOST 4 BL417 VH 1 ET 8   AP31
Account 02/0000000027092126
Currency EUR
IBAN  BG79STSA93000027092126
BIC STSABGSF
 
Собствените и дарените средства ще ПРОДЪЛЖИМ да насочваме   за най- спешните задачи :
         1/ Чистене на ВЪЗДУХА около ЗЕМЯТА, произвеждайки зелена Енергия от водните пари - ПРОЕКТ : " 4 МИЛИОНА ИМПЛОЗИВНИ ФОНТАНИ", на база откритията на Виктор Шаубергер и Илия Вълков.
         2/ СМЕКЧАВАНЕ И ОТЛАГАНЕ на мировия трус , разкривайки и прилагайки  Указанията в Третото Пророчество от Фатима - Португалия 1917 г.
         3/ Разпространение и прилагане на Учението на Беинса Дуно (Петър Дънов)  по Указанието Му ( "както Теменужките ") в последователността : България ;Русия; Германия ; Израел и Света.
 
 " Заб. Който дари по банков път от страната над 50лв , а от чужбина над 50евро, ще получи на изпратения ни адрес мостри от поне : 50 двойни шифрирани стикери ;  на наши издания ; на продукти от спектъра на дейност на фирмите които ни подпомагат. ( За последните , при професионален интерес, изпратете майл , за евентуален комисионен    договор за  насочен/ осигурен от Вас клиент, или друг вид бизнес отношения   представителство , J/P , J/V .) "
hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum marsbahis marsbahis marsbahis