Image
Image
p12.png

Проф.Живко Желев: Магнитното поле на Земята пада заради засегнатата верига кислород - озон (ВИДЕО)

Image
Image
" МЪЛЧАНАТА ВОДА структуирана срещу "Корона вируса" и 5G

         Хилядолетната ни традиция, пазена и до днес, може да служи  на всеки, който ПОВЯРВА:  В СЕБЕ СИ (в своето богоподобие); в СВОЯ Духовен Учител ; и поне малко, и в Другите Духовни Учители дошли на земята.
      ВЗЕМЕТЕ ЧАША ИЗВОРНА ВОДА , ЗАГРЕЙТЕ Я. Изпийте 2/3-ти горещa, а останалата ДРЪЖТЕ ПОНЕ 5 МИНУТИ МЕЖДУ ДЛАНИТЕ СИ (без да допирате пръстите!!!) МИСЛЕЙКИ ТОВА, КОЕТО НАЙ-СИЛНО ЖЕЛАЕТЕ ! (Вижте снимката- на височина на щитовидната жлеза )
      АКО ТОВА ПРАВИТЕ 3 ПЪТИ НА ДЕН ( сутрин, обед, вечер-може във водата с капчици лимон и късче сода) никакви ВИРУСИ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ У ВАС. АКО СИ КАЗВАТЕ И "ПО-МЛАД СЪМ С 10Г", И ЩЕ СЕ ПОДМЛАДИТЕ !?!
      Рецептата е ДаАВВА, АННА 1917-1920г. от Учителя! Сега се ползува у нас, в Русия и Израел! Може и да усилите структуирането, ако от двете страни на чашата сложите двойка свещенни  Глаголически знаци, от кода 369 на Тесла ! Те базово модулират вашите биофотони от дланите, които сте излъчили с Вашите желания и към 75%-та вода в тялото и клетките Ви .
      P.S.Ако не сте получили от нас по време на лекциите ни от безплатните шифрирани стикери, може   да станете техен разпространител. ( Виж как в  "Дарение за ДЕН")    


" В СВЕТОВНИЯ ДЕН НА АРХИВИ(сти)ТЕ - 10.10.2020 "
 
 
 
             След три дни на 13 Октомври, пазената в архивите на Ватикана  най-дълбока тайна, подпечатана с Грандиозни Чудеса  пред близо 100х души,  ще навърши 103 години. От 13 май на 1917-та година Богородица се явява в небето на всяко 13-то число пред три деца за да преповтаря Обещанието си. То е изпълнено така, че фактите събуждат не само Португалия , но  и целия свят !

Прочетете повече.....

Сейчас на сайте 27 гостей и нет пользователей

Счетчик посетителей

116109
Сегодня
Вчера
На этой неделе
На прошлой неделе
Этот месяц
В прошлом месяце
Общий
79
226
79
114447
1666
11585
116109


videlej

 

portal 12

novoto_poznanie

Beinsa Duno _biblioteka
Beinsa.bg
stariknigi.bg

https://www.bratstvoto.net/

 

https://beinsadouno.org/

 

https://triangle.bg/

 

On the air

 

http://www.blagoslovenie.eu
 
 
 

Имплозия

 

 

България Россия Deutschland ישראל United Kingdom France
           
Polska España 中國 भारत Portugal Indonesia

 

Please publish modules in offcanvas position.