Image

УТРИННА МОЛИТВА ЗА БЛАГОСЛОВЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД 

 ( Произнася се на колене )

 

            Господи, Боже на Силите, в Името на Христа, чрез  Което Име Ти Си благоволил да Те призоваваме, ние, Твоите чада, идем тази сутрин и  припадаме пред  Твоите Нозе.
            Молбата  ни, Господи, е  да 
 благословиш и опазиш българския народ, святата му верига, духовенството, управниците, 
министрите, земеделците, учителите, трудещите се в  благороден труд, всички майки и бащи, които вършат благата  Ти  Воля и  всички добри хора, които работят за  идването на  Твоето  Царство на Земята.
             Да простреш 
 десницата Си  над тях и да ги помилваш. Господи, възвиси Лицето  Си над тях и дарувай  им  мир!

             Благослови тоя  народ  в превъзмогване всички ухищения на лукавия и  всичките му тъмни сили.

      Молим Ти се, благослови душата и духа на тоя народ, за да Те хвали и слави през всичките векове на бъдещето.

               Амин.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ ПРЕД СВЕТОВНА БАНКА – София - 25.01.2023

На моите Сестри и Братята по Дух
( със специално посвещение
на Светла Балтова и Силвия Дончева)

Звезда показа
идването на Христос.
На Тримата Царе
къде да Му се поклонят.
От сто и пет години
Самата Свята Майка ни показа
кой иде в Неговото Име
със Името Си БЕИНСА -
като Синът и Йешуа -
и Той Спасител !
Научиха и Двамата
потомците на Тангра,
звездите да четат ,
и Ближните ,и Те да учат.
Ръце целувам Ви Сестрици,
Силвия и Светла,
за Вашите прогнози .
И верни, и валидни са !
Но не е вярно,
негативното във тях,
за тези, които истинно вървят,
по Пътищата дадени и верни.
От старите Пророци, от Буда, Лао Дзе,
и от Иисус и Мохамед,
събрани в Път Един ,
от БЕИНСА.
И учи Той с Наука,
и със Възпитание ,
във хилядите Си беседи
как всеки може
по своя Път
до своята Звезда да стигне.
Във Утрото на всеки Ден,
с Молитва за България,
във Единение на колене,
по Седем Седем от Матея,
да Иска , Търси и да Хлопа!

Желаем Ви 2023 година да бъде преизпълнена с радост, любов, мир и хармония!

Българските изобретатели и учени са дали на световната наука повече отколкото си мислим...и какво още? С участието на проф. Живко Желев Екип: Продуцент и водещ Стойчо Керев, Режисьор Христо Христов, Отговорен оператор - Красимир Димитров Музика: Хай Саунд Студио

Проф.Живко Желев: В целия Всемир водата е Ключ на Живота (ЛЕКЦИЯ - Здравей Здраве, Ямбол 2021)

                                 КАКВО И КАК ?  (  В 21-век , след 21-ви септ., 21-ва година ) 

Увод


   Много, Много направи за света България, чрез преродените БогуМили, след като изплати кармата си за Тях, турена на българите от собствените им управници.

  Пожертвала  почти всички свои останали истински смелчаци през 1876г. и на Шипка, със Свободата извоювана със славянските Братя, ТЯ ПОЛУЧИ и пое отново БОГОМИЛСКАТА СИ Мисия : 

ДА РАЗПРОСТРАНИ МИРОВО, УЧЕНИЕ ДАДЕНО ЗА ВСИЧКИ НАРОДИ, НАЙ-МАЛКО ЗА 400 години ! 

Същност  

В единствената си КНИГА " ЗА НАУКАТА И ВЪЗПИТНИЕТО" от преди 125 години, Учителят Беинса Дуно (Петър Дънов) дефинира трите МЕЖДУГАЛАКТИЧНИ ( мирови )ЗАКОНА :  

    ЗА  ТЕГОТЕНИЕТО  ; ЗА РАЗУМА ;  ЗА  БИОСА . 

ЧЕСТО напомня , да ги ИЗУЧАВАМЕ , да ги ПРЕДАВАМЕ  и да ги ПРИЛАГАМЕ, ЧЕ СА ОТ БОЖЕСТВЕНОТО УЧЕНИЕ ! И дава множество примери за директно и индиректно ПРЕДАВАНЕ И ПРИЛАГАНЕ : 

  В Науката, чрез проф.Рашко Зайков; в Политиката, чрез Любомир Лулчев; в Медицината, чрез Петър Димков; в Пророкуването, чрез Ванга и дядо Влайчо; в Енергетика и Екология, чрез Никола Гешев и Илия Вълков и мн.др.

проф.Рашко Зайков Любомир Лулчев Петър Димков Ванга дядо Влайчо Илия Вълков

   За да се запознаете, С ЕДИН ОТ НАЙ- СЪЩЕСТВЕНИТЕ " ОТКРИТИЯ" ( ДАДЕНИ НА БЪЛГАРИ!)  за добив на чиста енергия: СИНЯ ЕНЕРГИЯ, почистваща въздуха, едновременно с отдаването на ЕНЕРГИЯ ВИЖТЕ : 

(След имплозия : отново Е динение на водород и кислород във вода: от ок. 3000 литра газ, внезапна редукция в 1 литър СУПЕР ЧИСТА ВОДА се отделя огромно количество топлина. Тя е еквивалент на задържана "мръсна " енергия от електромагнитни и ментални вибрации, които ТВОРЕЦА НЕ НИ ПОЗВОЛЯВА ДА ИЗХВЪРЛЯМЕ В КОСМОСА ). 

Заключение

Ще се постараем да представяме : 

     - първо поетапно сложни процеси по разбираем начин описани в науката и в Учението ; 

     - второ , как всеки може да се включи за ПРИЛАГАНЕТО на тези процеси ,  т.ч. и за   внедряване и получаване на МАТЕРИАЛНИ ПРИХОДИ ( от консултанство или приложение ). 

Image
" МЪЛЧАНАТА ВОДА структуирана срещу "Корона вируса" и 5G

         Хилядолетната ни традиция, пазена и до днес, може да служи  на всеки, който ПОВЯРВА:  В СЕБЕ СИ (в своето богоподобие); в СВОЯ Духовен Учител ; и поне малко, и в Другите Духовни Учители дошли на земята.
      ВЗЕМЕТЕ ЧАША ИЗВОРНА ВОДА , ЗАГРЕЙТЕ Я. Изпийте 2/3-ти горещa, а останалата ДРЪЖТЕ ПОНЕ 5 МИНУТИ МЕЖДУ ДЛАНИТЕ СИ (без да допирате пръстите!!!) МИСЛЕЙКИ ТОВА, КОЕТО НАЙ-СИЛНО ЖЕЛАЕТЕ ! (Вижте снимката- на височина на щитовидната жлеза )
      АКО ТОВА ПРАВИТЕ 3 ПЪТИ НА ДЕН ( сутрин, обед, вечер-може във водата с капчици лимон и късче сода) никакви ВИРУСИ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ У ВАС. АКО СИ КАЗВАТЕ И "ПО-МЛАД СЪМ С 10Г", И ЩЕ СЕ ПОДМЛАДИТЕ !?!
      Рецептата е ДаАВВА, АННА 1917-1920г. от Учителя! Сега се ползува у нас, в Русия и Израел! Може и да усилите структуирането, ако от двете страни на чашата сложите двойка свещенни  Глаголически знаци, от кода 369 на Тесла ! Те базово модулират вашите биофотони от дланите, които сте излъчили с Вашите желания и към 75%-та вода в тялото и клетките Ви .
      P.S.Ако не сте получили от нас по време на лекциите ни от безплатните шифрирани стикери, може   да станете техен разпространител. ( Виж как в  "Дарение за ДЕН")    


 

logo 36aed60f82f72d53166502382eed2f5c 31191v8 1 dyx Hristo Vatev
logo of site triagalnik.png
logo videlei bg portrait3 CMvirvkJeEzr3B3aLcYUqodhuNqsMb-metaYmVpbnNhLWR1bm8uanBn--lg.webp  Синархия - Божествена хармония на Земята | Sinarhia.com stari_knigi.png
   

 

   

   И тъй, всички желания са постижими. Това значи, че вие се намирате в
центъра А на един кръг, по окръжността на който се намират следните центрове: СС - свръхсъзнанието; ПС - подсъзнанието; С - съзнанието; С'С' - самосъзнанието.

   Значи всяка една мисъл, за да се реализира, най-напред трябва да се качи в свръхсъзнанието, оттам да слезе в подсъзнанието, после да се върне към съзнанието и най-после да дойде в самосъзнанието.